«Η κούπα ξανά στον Λευκό Πύργο»

Για το 2-0 επί του Εργοτέλη στο Ηράκλειο, αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι κυπέλλου κόντρα στα Τρίκαλα μίλησε στο paokwomansoccer η Τατιάνα Γεωργίου.
«Η κούπα ξανά στον Λευκό Πύργο»

Η 20χρονη αθλήτρια του Δικεφάλου ξεκαθάρισε ότι στόχος της ομάδας είναι το νταμπλ, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι «ασπρόμαυρες» θα παρουσιαστούν με τη δέουσα σοβαρότητα και αποφασιστικότητα...

- Τατιάνα, μία ακόμη νίκη για την ομάδα, που σφραγίστηκε με δικό σου τέρμα...

Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η νίκη της ομάδας. Σίγουρα το ότι έβαλα γκολ μου δίνει μεγαλύτερη χαρά.

- Στο πρώτο ημίχρονο μείνατε στο μηδέν. Ήταν πολύ καλός ο Εργοτέλης ή εσείς δεν ήσασταν όπως έπρεπε;

Θα μπορούσαμε να πούμε και τα δύο. Και ο Εργοτέλης ήταν ανταγωνιστικός και εμείς δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο, μετά τις κατάλληλες οδηγίες του προπονητή μας, επιβάλλαμε πλήρως τον ρυθμό μας και κερδίσαμε πιο άνετα απ' ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα, καθώς μεταξύ των άλλων είχαμε να αντιμετωπίσουμε και αρκετά διαιτητικά λάθη.

- Μπροστά σας τώρα ο αγώνας κυπέλλου απέναντι στα Τρίκαλα. Τι σκέφτεστε για το παιχνίδια αυτό;

Στόχος μας είναι το νταμπλ. Οπότε δεν σκεφτόμαστε τίποτα άλλο παρά μόνο τη νίκη, με μία εμφάνιση που να αρμόζει στη μεγάλη ποιότητα αυτής της ομάδας.

- Η ομάδα των Τρικάλων στο πρωτάθλημα σας δυσκόλεψε αρκετά και στα δύο παιχνίδια. Σας ανησυχεί αυτό;

Πράγματι δυσκολευτήκαμε στις μεταξύ μας αναμετρήσεις, αλλά αυτό μας αναγκάζει να παρουσιαστούμε στο προσεχές παιχνίδι με μεγαλύτερη σοβαρότητα και αποφασιστικότητα. Είμαι πεπεισμένη ότι αυτό θα κάνει τα πράγματα ευκολότερα. Αν και οι αγώνες κερδίζονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

- Ο Π.Α.Ο.Κ. έχει πυρήνες οπαδών σε όλη τη Θεσσαλία, με αυτούς των Τρικάλων να είναι πάντα δίπλα σας όταν παίζετε στην πόλη τους. Θα ήθελες να τους
στείλεις ένα μήνυμα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα;

Όντως, οι φίλοι του ΠΑΟΚ μας συμπαραστέκονται σε όλη την Ελλάδα και τους ευχαριστούμε πολύ για αυτό και ειδικότερα τους φίλους μας στα Τρίκαλα, οι οποίοι δίνουν πάντα βροντερό «παρών» και μας βοηθάνε πολύ. Πιστεύω ότι θα τους δικαιώσουμε με την εικόνα μας την Κυριακή.

- Οι τελευταίες τέσσερις διοργανώσεις του Κυπέλλου Ελλάδας (2002, 2013, 2014, 2015) έχουν βαφτεί... ασπρόμαυρες. Θα σηκώσετε και φέτος την κούπα;

Κανένα αποτέλεσμα δεν είναι ποτέ σίγουρο. Ιδιαίτερα σε παιχνίδια νοκ αουτ, που υπάρχει περισσότερη πίεση και άγχος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι εμείς θα τα δώσουμε όλα έτσι ώστε να φέρουμε και πάλι την κούπα πίσω στον Πύργο τον Λευκό.

Διαβάστε ακόμη...