Η Ελένη Μάρκου «πυροβολεί» κατά ριπάς

Όσοι ασχολούνται με το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα γνωρίζουν πολύ καλά τι θα πει Δήμητρα Παντελιάδου και Γέλενα Ντιμιτρίγεβιτς.
Η Ελένη Μάρκου «πυροβολεί» κατά ριπάς

Πλέον, μαθαίνουν και το όνομα Ελένη Μάρκου. Η Καστοριανή άσος του Π.Α.Ο.Κ. φέτος πυροβολεί κατά ριπάς, μετρώντας 11 γκολ σε 11 αγώνες στο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας μάλιστα και 2 χατ τρικ!

Το πρώτο ήταν αυτό κόντρα στα Χανιά (6-0) στις 20/12/15 και το δεύτερο το περασμένο Σάββατο απέναντι στη Γλυφάδα (7-0). Αμφότερα επιτεύχθηκαν στην Τριανδρία, ενώ είναι τα πρώτα που σημειώνει η Μάρκου στην καριέρα της.

Επίσης, η διεθνής αθλήτρια σκόραρε 3 φορές στο Τσάμπιονς Λιγκ, στους 5 αγώνες που έδωσαν φέτος οι Νταμπλούχες Ελλάδας.
Πώς όμως βλέπει η ίδια η 21χρονη μεσοεπιθετικός τη μέχρι τώρα τρομερή χρονιά της; Το paokwomansoccer έχει την απάντηση...

- Ελένη, δεύτερο χατ τρικ, κοντά χρονικά στο πρώτο. Πιστοποίηση ότι διανύεις περίοδος δαιμονιώδους φόρμας;
Η αλήθεια είναι ότι αυτή τη χρονική περίοδο νιώθω καλύτερα από ποτέ! Οι συνεχείς προπονήσεις που κάνω με βοηθάνε να φτάσω σε αυτό το καλό επίπεδο και φυσικά με βοηθάει και η ομαδική δουλειά των συμπαικτριών μου. Έτσι καταφέρνουμε να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα...

- Τα τρία γκολ με τη Γλυφάδα τα σημείωσες με πανομοιότυπο τρόπο: Κάθετη μπαλιά από συμπαίκτρια, τετ α τετ και άριστο πλασάρισμα δικό σου.
Ναι, είναι κάπως παράξενο, τα γκολ σημειώθηκαν με παρόμοιο τρόπο. Ο τρόπος αυτός έχει δουλευτεί από την ομάδα και ήταν εντολή του προπονητή να εκμεταλλευτώ τον κενό χώρο που αφήνει η επιθετικός της ομάδας μας.

- Πώς νιώθει ένας αθλητής όταν πετυχαίνει τρία γκολ μέσα σε λίγα λεπτά;
Κ άθε φορά που σκοράρει ένας αθλητής νιώθει χαρά, ικανοποίηση, ενθουσιασμό. Σκοπός όμως είναι τα γκολ να βοηθήσουν την ομάδα και να πάρουμε τη νίκη! Τα τέρματα που πέτυχα πιστεύω ότι έδιωξαν το άγχος που είχαμε και ήταν το έναυσμα για να ξεκινήσουν να σκοράρουν και οι συμπαίκτριες μου!

- Σε είδαμε να πανηγυρίζεις πάλι με πρωτότυπο τρόπο. Τι σήμαινε;
Ο πανηγυρισμός που έκανα δεν σήμαινε κάτι ιδιαίτερο. Απλώς, φώναξαν από την κερκίδα να αντιδράσω κάπως και το έκανα χορεύοντας. Κάθε πανηγυρισμός πρέπει να είναι διαφορετικός εξάλλου! Τα δύο πρώτα γκολ τα αφιέρωσα στη συμπαίκτριά μας Ειρήνη Βλασιάδου, η οποία είναι τραυματίας αυτόν τον καιρό και μας καμάρωνε από την κερκίδα...

- Το πρόσωπο των ημερών, πάντως, είναι η Ναταλία Χατζηγιαννίδου, με το ρεκόρ συμμετοχών στην Εθνική. Ένα σχόλιο για την ίδια, αλλά και για την έκπληξη στα αποδυτήρια...
Φ υσικά και αυτό που έχει πετύχει η Ναταλία είναι πολύ μεγάλο επίτευγμα και δεν νομίζω να υπάρξει Ελληνίδα που να την ξεπεράσει σε συμμετοχές! Είμαστε χαρούμενες που πέτυχε κάτι τέτοιο η συμπαίκτριά μας και γι' αυτό θέλαμε να της κάνουμε μια μικρή έκπληξη με τούρτα. Για την έκπληξη βοήθησε πολύ ο Κώστας Τσαφής και τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα, καθώς και οι υπεύθυνοι του τμήματος.

Διαβάστε ακόμη...