Σνάουτσνερ: «Οικονομικό το κίνητρο»

Ο Πολωνός σε συνέντευξη μίλησε για την προσπάθεια που έκαναν για να μπουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και για το οικονομικό κίνητρο που είχαν.
Σνάουτσνερ: «Οικονομικό το κίνητρο»
Ένας από τους πιο «ήσυχους» παίκτες του ΠΑΟΚ, ο Μίροσλαβ Σνάουτσερ, μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ για να μπουν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, για το Ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και για τις κλήσεις της εθνικής Πολωνίας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κίνητρο στα προκριματικά ευρωπαϊκά ματς και το μέλλον του:

"Μεγάλο κίνητρο σε αυτά τα παιχνίδια ήταν η οικονομική κατάσταση του συλλόγου. Τώρα, υπάρχουν καθυστερήσεις στις πληρωμές. Σίγουρα δεν μετανιώνω που παίζω τόσα χρόνια στην Ελλάδα, αλλά μετά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου μου, θα εξετάσω το ενδεχόμενο να επιστρέψω στην Πολωνία, γιατί τα παιδιά μεγαλώνουν".

Για το ότι δεν είναι στα πλάνα του προπονητή της Εθνικής Πολωνίας, Φράντσισεκ Σμούντα:

"Δεν εκπλήσσομαι, διότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι υποτιμημένο στη χώρα μας. Και όμως, παίζουν πολύ καλοί παίκτες εδώ, το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι πολύ υψηλότερο από το πολωνικό".

Για την ζωή του στην Ελλάδα:

"Αισθάνομαι τέλεια σε αυτή τη χώρα. Να ξέρετε, έχει πολύ ήλιο, ο οποίος λάμπει όλο το χρόνο. Με τον τωρινό μου σύλλογό έχω συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2012 και σκοπεύω να το τιμήσω. Παίζω τακτικά σε μια ομάδα καλή, υπάρχει ζεστό κλίμα, τι περισσότερο θα μπορούσα να ζητήσω;"

Πηγή: Gazzetta.gr

Διαβάστε ακόμη...