«Με μεγάλη επιθετικότητα» (video)

Ο Ιβάν Λέκο υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να παρουσιαστεί με επιθετική διάθεση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.
«Με μεγάλη επιθετικότητα» (video)

«Κόντρα σε μια επιθετική ομάδα με μεγάλο κίνητρο να πάρει το αποτέλεσμα, πρέπει να αντιδράσουμε κι εμείς με εξίσου μεγάλη επιθετικότητα», δήλωσε αρχικά ο βοηθός του Ιγκόρ Τούντορ στην κάμερα του novasports.

Aναλυτικά τόνισε:

Για το μάθημα που πήρε η ομάδα στην Ξάνθη: «Το μάθημα είναι πως απέναντι σε μια ομάδα με επιθετικότητα και μεγάλο κίνητρο, πρέπει να έχουμε και εμείς επιθετικότητα, ενέργεια στις μονομαχίες και είναι σημαντικό να παίζουμε πιο γρήγορα. Στην Ξάνθη δεν παίξαμε όσο γρήγορα έπρεπε. Ίσως πάντως το 1-1 να είναι δίκαιο αποτέλεσμα, γιατί και εμείς και η Ξάνθη είχαμε τις ευκαιρίες μας. Νιώθω πάντως πως βρισκόμαστε σε καλό σημείο, γιατί τους τελευταίους τρεις μήνες δεν χάνουμε στο πρωτάθλημα. Πρέπει να αναλύσουμε το παιχνίδι μας και να εμφανιστούμε ακόμα καλύτεροι στη συνέχεια» .

Για την χρησιμοποίηση του Σάμπο στην αριστερή πτέρυγα στα Πηγάδια: «Ο Μακ ήταν τραυματίας, ο Ροντρίγκες προερχόταν από τραυματισμό, ο Ζάιρο είχε παίξει προηγουμένως σε συνεχόμενα παιχνίδια. Σκεφτήκαμε πως θα μπορούσαμε να το διαχειριστούμε αυτό, αυτός ήταν ο κύριος λόγος που ο Έρικ έπαιξε αριστερά, εκεί που παίζει και στην Εθνική του. Η ιδέα μας είναι να μην αλλάζουμε θέσεις στους παίκτες, όμως πρέπει να σκεφτούμε πως στις επόμενες δύο εβδομάδες έχουμε πέντε παιχνίδια. Έτσι, όλοι θα έχουν την ευκαιρία τους και πρέπει να μπουν στο γήπεδο και να αποδείξουν την αξία τους» .

Για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ: «Έχουμε δει τα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ με τον καινούργιο προπονητή της. Παίζουν καλό ποδόσφαιρο, κερδίζουν, έχουν αρκετή ποιότητα στην ομάδα τους. Έχουμε και εμείς όμως εμπιστοσύνη στην ομάδα μας. Σε ένα ντέρμπι, οι πιθανότητες νομίζω είναι 50-50. Περιμένουμε από εμάς ένα καλό παιχνίδι και στο τέλος να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα» .

Δείτε  στο video όσα είπε.

Διαβάστε ακόμη...