«Να πετύχουμε τους στόχους μας με τον κόσμο μας» (vid)

Ο Γιάννης Μυστακίδης ανέλυσε στην κάμερα του Novasports τις σκέψεις του σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στην Βέροια αλλά και την κατάσταση της ομάδας το τελευταίο διάστημα.
«Να πετύχουμε τους στόχους μας με τον κόσμο μας» (vid)

Διαβάστε μέσα από το paokfc.gr τις δηλώσεις του νεαρού άσου του Δικεφάλου.

Aναλυτικά τόνισε:

Για το τι έχει κερδίσει η ομάδα από τα νικηφόρα αποτελέσματα το τελευταίο διάστημα: «Κάθε παιχνίδι το βλέπουμε διαφορετικά. Στόχοι μας φέτος είναι να πάρουμε το Κύπελλο Ελλάδας και την δεύτερη θέση στην Super League και είμαστε μέσα και στους δύο. Προσπαθούμε να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι. Ο κόσμος μας βρίσκεται δίπλα μας και δεν μας έχει αφήσει λεπτό και τον ευχαριστούμε γι αυτό. Πιστεύω ότι στο τέλος θα πανηγυρίσουμε κάτι καλό με αυτή την ομάδα» .

Για το πως διαχειρίζονται οι παίκτες τους συνεχείς αγώνες: «Προσωπικά υπάρχουν κάποια παιχνίδια που παίζω βασικός, ενώ άλλες φορές μπαίνω αλλαγή. Είναι η πρώτη μου φορά σε τέτοιο επίπεδο και είναι πολύ επίπονο. Δουλεύουμε καθημερινά με τους προπονητές και τους γυμναστές. Είναι πολύ δύσκολο αλλά αυτό είναι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Προσπαθούμε καθημερινά όλοι μαζί και όπως είπα ελπίζω να πετύχουμε τους στόχους μας» .

Για την χρησιμοποίηση του ως αριστερό μπακ: «Είναι μία καινούργια θέση για μένα. Μπήκα μέσα για να βοηθήσω την ομάδα να πάρει την πρόκριση. Δεν έχω πρόβλημα να αγωνίζομαι σε οποιαδήποτε θέση. Στο μυαλό μου είναι όλα ξεκάθαρα. Θέλω να μπαίνω μέσα και να βοηθάω την ομάδα να παίρνει πάντα την νίκη. Χαίρομαι για την ασίστ που έδωσα και θα δίνω το 100% σε όποια θέση με εμπιστευτεί ο προπονητής» .

Για την αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια: «Περιμένω να αποδώσουμε το ίδιο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να δούμε επίσης μία γεμάτη Τούμπα και με τον κόσμο να φέρουμε επιτυχίες. Η Βέροια είναι μία καλή ομάδα και μάλιστα εκεί αγωνίζονται δύο δανεικοί από τον ΠΑΟΚ που είναι και καλοί μου φίλοι. Τους εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους» .

Δείτε τις δηλώσεις του στο βίντεο

Διαβάστε ακόμη...