“Η πορεία της ομάδας θα είναι ίδια”

Τη σιγουριά της για τη συνέχιση της απόλυτα πετυχημένης πορείας της ομάδας μας εξέφρασε μέσω του paokwomansoccer η Ελένη Μάρκου.
“Η πορεία της ομάδας θα είναι ίδια”

Η 20χρονη Καστοριανή αθλήτρια του Π.Α.Ο.Κ. αναφέρθηκε επίσης στο χατ τρικ απέναντι στα Χανιά, καθώς και στο που αφιέρωσε τα τρία γκολ που πέτυχε...

- Ελένη, τέλος πρώτου γύρου και 1η θέση για εσάς, με το απόλυτο των νικών. Έτσι το περιμένατε;
Φυσικά και έτσι το περιμέναμε, εξάλλου αυτός ήταν και ο στόχος μας! Έχουμε διανύσει τη μισή σεζόν αήττητες, ό,τι καλύτερο για μια ομάδα. Ελπίζω και στο επόμενο μισό του πρωταθλήματος να είναι εξίσου καλή η πορεία μας.

- Προέρχεστε από ένα γεμάτο καλοκαίρι, με διπλή προετοιμασία και Τσάμπιονς Λιγκ. Θα αντέξετε ως το φινάλε της σεζόν στους ίδιους ρυθμούς;
Η ομάδα ειναι πολύ σκληρά προπονημένη και είχαμε μέχρι τώρα ένα πολύ επιβαρυμένο και δύσκολο προγράμμα. Κάναμε τις καλύτερες δυνατές εμφανίσεις, το δύσκολο μέρος έχει περάσει νομίζω. Η πορεία της ομάδας θα συνεχίσει να είναι η ίδια, καθώς θα έχουμε και χρόνο ξεκούρασης τώρα στις γιορτές, αλλά και προπονήσεις που θα μας κρατήσουν σε καλή φυσική κατάσταση.

- Κόντρα στα Χανιά σημείωσες χατ τρικ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση...
Η εμφάνισή μου κόντρα στα Χανιά ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς μέσα στο γήπεδο. Ο προπονητής επέλεξε να παίξω ως επιθετικός σε αυτό το παιχνίδι και καθήκον μου ήταν να σκοράρω!

- Πού αφιερώνεις τα γκολ που πέτυχες;
Τα γκολ μου τα αφιερώσα στην οικογένειά μου, που ήρθε να με υποστηρίξει, και κυρίως στον πατέρα μου!

- Τι θα ήθελες να ευχηθείς με αφορμή τις Άγιες ημέρες που διανύουμε;
Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλές γιορτές. Καλά Χριστούγεννα και πάντα με υγεία, γιατί αυτό ειναι το πιο σημαντικό αγαθό!

Διαβάστε ακόμη...