"Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό"

Ο Ίγκορ Τούντορ παραχώρησε συνέντευξη τύπου για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Καμπάλα, για τον πέμπτο αγώνα της φάσης των ομίλων του europa league.
"Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό"

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Δικεφάλου:

Για το αν τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα δημιουργούν πίεση για τα επόμενα παιχνίδια:

«Δεν το πιστεύω αυτό, γιατί το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και περιμένω να δω την ομάδα που είδα σήμερα στην προπόνηση. Το κλίμα είναι εξαιρετικό και σήμερα και οι 20 ποδοσφαιριστές στο ξενοδοχείο θα προετοιμαστούν για να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό.»

Για το αν υπάρχει πρόβλημα στην ψυχολογία:

«Το αποτέλεσμα της δουλειάς στο ψυχολογικό τομέα θα φανεί αύριο. Η ψυχολογία είνα πολύ σημαντικό μέρος στη δουλειά ενός προπονητή, αφού πρέπει να καταλαβαίνει τους ποδοσφαιριστές τους και να τους βοηθά. Αύριο θα δούμε αύριο τι πετύχαμε αυτές τις μέρες.»

Για το αν σκέφτεται να ξεκινήσει Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ στο αυριανό παιχνίδι:

«Όχι, ο Αθανασιάδης δεν θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα, και τη θέση του θα πάρει ο Πέλκας. Για μένα όλοι οι παίκτες αξίζουν το ίδιο και θα πάρουν τις ίδιες ευκαιρίες. Το ποδόσφαιρο είναι σκληρό κι εγώ επιλέγω με βάση τι βλέπω τώρα. Και οι αναπληρωματικοί είναι το ίδιο σημαντικοί, αλλά πρέπει να επιλέξω τους καλύτερος για να ξεκινήσουν. Όταν αγωνίζονται Κλάους και Μπερμπάτοφ μαζί δεν υπάρχει ισορροπία, ενώ με τον Πέλκα είμαστε σαφώς πιο ισορροπημένοι στο παιχνίδι μας.»

Για το αν τον ανησυχεί η αναποτελεσματικότητα στην επίθεση:

«Πρώτα από όλα είναι λογικό να είναι ένας προπονητής προβληματισμένος όταν τα απολέσματα είναι αρνητικά. Στην Ελλάδα λίγες είναι οι ομάδες που κάνουν πολλές ευκαιρίες και θα πρέπει αυτές τις 4-5 να τις αξιοποιούμε. Όταν δεν κερδίζεις, τότε δεν μεγαλώνεις σαν οργανισμός και θα πρέπει σαν ΠΑΟΚ να κάνουμε γκολ τις λίγο ευκαιρίες, να κερδίσουμε και να βρούμε το δρόμο μας.»

Σχετικά με τη φωτογραφία του Αθανασιάδη και τη δήλωση του για τις μπαλαρίνες:

«Αρκετοί θεωρούν ότι είναι κάτι αρνητικό. Διαφωνώ, εγώ προσωπικά το διασκέδασα, ήταν μέρος της βραδιάς της ομάδας και θα φάνει αν αυτό το καλό κλίμα θα μας οδηγήσει αύριο στη νίκη.»

Για τους οπαδούς που τον χειροκρότησαν έξω από το γήπεδο μετά το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό:

«Εχώ πει ότι στη Θεσσαλονίκη νιώθω πολύ όμορφα και την υποστήριξη του κόσμου. Είναι πολύ καλό να γίνεται στις δύσκολες στιγμές και θα πρέπει να τα δώσουμε όλα για να επιστρέψουμε στις νίκες.»

Διαβάστε ακόμη...