"Kακή εμφάνιση και κακό αποτέλεσμα"

Ο πολυτιμότερος παίκτης, της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στον Παναιτωλικό Αλέξανδρος Τζιόλης,τοποθετήθηκε μετά την λήξη του αγώνα...
"Kακή εμφάνιση και κακό αποτέλεσμα"

 Αναλυτικά επισήμανε ο Κατερινιώτης μέσος:

Για τo παιχνίδι : "Δεν έχουμε δικαιολογία. Ηταν κακή εμφάνιση και κακό αποτέλεσμα. Είμαστε αδικαιολόγητοι. Μας δημιουργεί ευθύνες αυτό το αποτέλεσμα. Οταν δεν κερδίζεις κάποιο ματς, ακούς αποδοκιμασίες".

Για την κακή εικόνα του ΠΑΟΚ: "Είμαστε αδικαιολόγητοι. Δεν διασπάσαμε την άμυνα του αντιπάλου. Αδικαιολόγητοι...".

Για την σημερινή απόδοση της ομάδας : "Δεν υπήρχε πείραμα σήμερα. Δεν έχουμε δικαιολογία για το ότι κάναμε κάτι που δεν ξέραμε. Ήμασταν κακοί με έναν πιο αδύναμο αντίπαλο.

Για το πως πρέπει να αντιδράσει η ομάδα προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση: Οταν υπάρχουν αρνητικά αποτελέσματα και αρνητική αύρα, εκεί ο καθένας μας πρέπει να δείξει την αξία του και την προσωπικότητά του. Δεν θέλω να πω όσα σχολίασε ο Τούντορ. Εχω να πω πως στα δύσκολα φαίνονται οι ομάδες και οι παίκτες. Στα εύκολα είναι όλοι καλοί. Πρέπει να βγάλουμε την ομάδα από το αδιέξοδο".

Για το αν μπορεί να διορθωθεί το αρνητικό κλιμα : "Θέλω να σκέφτομαι θετικά. Πρέπει να το γυρίσουμε αυτό που έχει γίνει. Να μοχθήσουμε".

Διαβάστε ακόμη...