"Bλέπω όλα τα παιχνίδια ως τελικούς" (vid)

Για το επικείμενο ντέρμπι κόντα στην ΑΕΚ μίλησε στην κάμερα του Novasports,o Iγκόρ Τούντορ....
"Bλέπω όλα τα παιχνίδια ως τελικούς" (vid)

 Αναλυτικά τόνισε: 

Για το πώς προσεγγίζει τον αγώνα: «Για κάθε προπονητή η προετοιμασία για κάθε αγώνα είναι η ίδια. Εγώ προσωπικά βλέπω όλα τα παιχνίδια ως τελικούς. Απλά η διαφορά είναι στους ποδοσφαιριστές που αισθάνονται διαφορετικά την προετοιμασία για ένα ντέρμπυ. Απλά οφείλουμε να ξεχνάμε το προηγούμενο ματς και να επικεντρωνόμαστε στο επόμενο βλέποντας το ως τελικό. Εμείς θέλουμε να κυριαρχήσουμε απέναντι στην ΑΕΚ. Η ΑΕΚ είναι καλή ομάδα, την έχουμε αναλύσει, παίζουμε στην έδρα μας και πρέπει να την κερδίσουμε. Εμείς απλά πρέπει να παίξουμε ως ΠΑΟΚ γιατί μέχρι στιγμής όταν παίζαμε έτσι δεν χάσαμε κάποιο παιχνίδι. Αυτό θέλω να το δω και απέναντι στην ΑΕΚ».

Για το πώς ζούσε τα ντέρμπυ σαν ποδοσφαιριστής: «Είναι αλήθεια ότι ως ποδοσφαιριστής είχα διαφορετική προσέγγιση και έκανα τα καλύτερα μου παιχνίδια αφού το κίνητρο μου ήταν ισχυρό. Γνωρίζοντας την νοοτροπία των παικτών μου, ξέρω ότι θα είμαστε καλοί την Τετάρτη».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο την Τετάρτη: «Λέω πάντα ότι είναι σημαντικός ο κόσμος μας και εμείς θα πρέπει μέσα από το πάθος και την τακτική μέσα στον αγωνιστικό χώρο να τους ανταποδώσουμε την ενέργεια που θα μας δώσουν».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...