«Οι δανεισμοί με ωρίμασαν...» (vid)

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Νίκος Μελίσσας μιλά στην κάμερα του Novasports για την εμπειρία του στην πρώτη ομάδα.
«Οι δανεισμοί με ωρίμασαν...» (vid)

Ο Νίκος Μελίσσας μίλησε στην κάμερα του Novasports για την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στην Βέροια, αλλά και για την πορεία του έως τώρα στο Δικέφαλο.

Διαβάστε αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός πορτιέρο.

Για την προετοιμασία κατά την διακοπή:

«Δουλέψαμε πολύ σκληρά αυτές τις μέρες. Ήρθαμε πιο κοντά μεταξύ μας και τα καινούργια παιδιά μπήκαν στο κλίμα πιο γρήγορα από ότι περιμέναμε. Είχαμε μέχρι τώρα κάποιους τραυματισμούς και κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα παρόλα αυτά πιστεύω είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Πιστεύω ότι βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και το Σάββατο θα πάμε να πάρουμε το πρώτο μας τρίποντο».

Για το τι αποκόμισαν από τις πρώτες δύο αγωνιστικές:

«Ότι στο ποδόσφαιρο δεν παίρνεις πάντα ότι σου αξίζει. Δεν ήμασταν κακοί. Πιστεύω ότι αξίζαμε την νίκη στο πρώτο ματς αλλά και στο δεύτερο, απλά μας στοίχισαν κάποια λάθη. Η ομάδα βγάζει αυτά που ζητάει ο προπονητής και πιστεύω το Σάββατο θα το δείξει».

Για τις απαιτήσεις του προπονητή: 

«Ζητάει πειθαρχία, αγωνιστική ταυτότητα, να δίνει ο καθένας το 100% των δυνατοτήτων του. Από εκεί και πέρα θέλει να μένουμε πιστοί στις εντολές του. Αν ακολουθήσουμε πιστεύω τις εντολές του θα έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα και σαν ομάδα αλλά και ο καθένας ξεχωριστά».

Για την θέση του στην ομάδα:

«Όσον αφορά τα δύο άλλα παιδιά, είναι διεθνείς τερματοφύλακες, με εμπειρία. Εγώ δουλεύω σκληρά και προσπαθώ να μαθαίνω από αυτούς, όπως και από τον προπονητή τερματοφυλάκων με τον οποίο δουλεύουμε καθημερινά. Η θέση είναι λίγο περίεργη και χρειάζεται υπομονή. Συνεχείς δουλειά και προσήλωση στον στόχο είναι απαραίτητα καθώς δεν ξέρεις πότε θα σου δοθεί η ευκαιρία».

Για τους δανεισμούς του:

«Αν χαρακτηρίσουμε σχολείο τον δανεισμό στην Β Εθνική, ο ΠΑΟΚ είναι κολέγιο! Εκεί κάνεις την πρακτική σου. Εκεί κάνεις άλλα πράγματα, αντιμετωπίζεις διαφορετικές συνθήκες δουλειάς, οι οποίες σε μερικά παιχνίδια μάλιστα είναι σε τραγικά επίπεδα. Πρέπει να αντιμετωπίσεις όλα ξεχωριστά και να επικεντρώνεσαι σε αυτό που κάνεις. Με ωρίμασε αυτή η εμπειρία, παρόλο που μπορεί να μην δούλεψα καλά όπως δουλεύω στον ΠΑΟΚ, αλλά ωρίμασα ζώντας καταστάσεις που δεν μπορείς να συναντήσεις στην Α Εθνική».

Για το παιχνίδι στην Βέροια:

«Όπως είδαμε και στο φιλικό που δώσαμε εκεί, είναι μία πολύ καλή ομάδα, βελτιωμένη σε σχέση με πέρυσι και με πιο πλήρες ρόστερ. Έχει ένα ανταγωνιστικό σύνολο με κάποιους καλούς παίκτες. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει και δεν αδικήσουμε τους εαυτούς μας, θα έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα».

Δείτε τις δηλώσεις του στο video του novasports.gr.

Διαβάστε ακόμη...