«Ο Μπερμπάτοφ είναι παίκτης που σε ανεβάζει επίπεδο»

Δημήτρης Πέλκας και Στέλιος Πόζογλου έδωσαν το παρόν στο περίπτερο του ΠΑΟΚ στη ΔΕΘ, εκεί όπου το παρών έδωσαν αρκετοί φίλοι της ομάδας που είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους παίκτες του Δικεφάλου.
«Ο Μπερμπάτοφ είναι παίκτης που σε ανεβάζει επίπεδο»

Ο τελευταίος τοποθετήθηκε δημοσίως για την κατάσταση στην ομάδα του και το πώς βλέπει την χρονιά που ξεκίνησε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Τα καλύτερα συναισθήματα έχουμε εδώ, η αγάπη του κόσμου μας χαροποιεί, μας δίνει κουράγιο για να μπούμε στο γήπεδο δυνατοί» ενώ για το πώς μπορεί να καλύψει το χαμένο έδαφος που είχε λόγω τραυματισμού δήλωσε πως «Έχουν έρθει πολλοί παίκτες, αυτό δεν σημαίνει τίποτα, θα παλέψω για την θέση μου. Πρέπει να δουλέψω πολύ, χρειάζομαι και λίγο τύχη».

Για την φετινή εικόνα του ΠΑΟΚ: «Φέτος είμαστε καλά, μπορεί να μην έχουμε συνοχή αλλά με την ποιότητα που υπάρχει θα δημιουργήσουμε ένα καλό σύνολο».

Για το αν αποτελεί κίνητρο για αυτόν το ότι ο Κίτσιου, συμπαίκτης και φίλος του, έκανε ντεμπούτο στην εθνική: «Εννοείται πως η συμμετοχή του Στέλιου στην εθνική είναι κίνητρο για μας. Συγχαρητήρια είναι το λιγότερο που μπορώ να πω»

Τέλος, ρωτήθηκε για την μεταγραφή Μπερμπάτοφ: «Δεν το περίμενα ποτέ να έχω έναν τέτοιο συμπαίκτη. Είναι μία κλάση ανώτερος σε σχέση με ότι κυκλοφορεί στην Ελλάδα και σίγουρα θα μας βοηθήσει. Έχω φανταστικές εντυπώσεις από τις πρώτες προπονήσεις, είναι ένας παίκτης είδωλο που σε ανεβάζει επίπεδο»

Διαβάστε ακόμη...