«Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα» (vid)

Ο Ιγκόρ Τούντορ μίλησε στην κάμερα του Novasports, για την πορεία του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Europa League και για την επικείμενη αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για το πρωτάθλημα.
«Δεν ήταν εύκολα τα πράγματα» (vid)

Μια μικρή αναδρομή σ᾽ αυτό το μικρό αγωνιστικό ταξίδι των προκριματικών και τα συμπεράσματα που προέκυψαν από αυτό, η κλήρωση του Europa League κι αν αυτή ανταποκρίθηκε στις σχετικές επιθυμίες του όπως ο ίδιος δημόσια τις είχε εκφράσει, η διαχείριση της ομάδας ανάμεσα στις δυο κοντινές - χρονικά - αγωνιστικές της υποχρεώσεις, η ιδιαίτερη σημασία του Κυριακάτικου αγώνα και το γιατί αλλά κι οι σκέψεις του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση ήταν τα κύρια σημεία της ενδιαφέρουσας κουβέντας που είχε το "novasports.gr" με τον Ιγκορ Τούντορ, λίγο πριν από την προπόνηση της Παρασκευής στο γήπεδο της Τούμπας. 

Αναλυτικά τόνισε:

 Για την ευρωπαϊκή πορεία του Δικεφάλου έως τώρα : «Ήταν μία περίοδο με πολλές...αναταράξεις αν μπορούμε να πούμε κάτι τέτοιο. Σχεδόν δύο μήνες από το ξεκίνημα γεμάτοι με πολλές δυσκολίες και πολλά προβλήματα. Τώρα μπορεί να φαίνεται εύκολο αλλά δεν ήταν. Πολλοί παίκτες έφυγαν, άλλοι ήταν τραυματίες, έγιναν πολλές μεταγραφές, είχαμε την ιστορία με τον Λούκας, οι διεθνείς γύρισαν πιο αργά, πολλά προβλήματα. Στο τέλος όμως νομίζω ότι κάναμε καλή δουλειά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι, για τον σύλλογο, για την πόλη, για όλους τους ανθρώπους που είναι σημαντικό για αυτούς να παίξουμε στο Europa League. Και το κυριότερο, συγχαρητήρια στους παίκτες μου«.

Για το πως κρίνει την κλήρωση των ομίλων  Europa League: «Δεν είχαμε πολύ τύχη είναι η αλήθεια. Είχαμε μία δύσκολη κλήρωση. Η Κράσνονταρ την περασμένη σεζόν ήταν τρίτη στο ρώσικο πρωτάθλημα. Η Ντόρτμουντ είναι από τα φαβορί της διοργάνωσης, ενώ η Γκαμπάλα πέταξε έξω τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι εύκολο αλλά αυτή είναι η κατάσταση. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας«.

Για την επικείμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα είναι το τελευταίο παιχνίδι που δεν θα έχουμε διαθέσιμη όλη την ομάδα. Πολλοί παίκτες ήρθαν και δεν μπορούσαν να συμμετέχουν. Θα είμαστε έτοιμοι για τον ΠΑΣ. Θα ετοιμάσουμε μία καλή ομάδα και πάμε εκεί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Να πάρουμε την νίκη παίζοντας το δικό μας ποδόσφαιρο«.

Δείτε όσα δήλωσε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...