"Συνεπείς και στο δεύτερο παιχνίδι"

Ο Σλοβάκος άσος του Δικεφάλου μίλησε για τον επαναληπτικό κόντρα στην Σπαρτάκ Τρνάβα...
"Συνεπείς και στο δεύτερο παιχνίδι"

 Αναλυτικά τόνισε στη Real News: «Δεν ξέρω αν το γκολ αυτό θα μας δώσει την πρόκριση, αυτό θα φανεί στο γήπεδο. 

Θεωρώ πάντως σημαντικό το γεγονός ότι κρατήσαμε το ''μηδέν'' στην άμυνα και αυτό είναι που μας δίνει προβάδισμα απέναντι στη Σπαρτάκ για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και θα πρέπει να φανούμε συνεπείς και στο δεύτερο παιχνίδι».

Για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί κόντρα στους συμπατριώτες του στην πατρίδα του:

«Δεν μου έχει τύχει στο παρελθόν να αντιμετωπίσω συμπατριώτες μου και μάλιστα στην πατρίδα μου. Είναι σίγουρα περίεργο το συναίσθημα και περιμένω και εγώ να δω πώς θα με αντιμετωπίσουν οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο. Θα είναι σίγουρα ένα ενδιαφέρον παιχνίδι για μένα».

Για  το πρώτο παιχνίδι:

«Παίζαμε από νωρίς με παίκτη λιγότερο και μάλιστα σε αφόρητη ζέστη και ήταν δύσκολο για μας. Οι αντίπαλοί μας έκαναν αυτό που έπρεπε κυκλοφορώντας την μπάλα και μας ανάγκασαν να τρέχουμε πολύ. Το καλό ήταν ότι αμυνθήκαμε σωστά και αν και με παίκτη λιγότερο κρατήσαμε ανέπαφη την εστία μας. Στο τέλος καταφέραμε να σκοράρουμε ένα γκολ, αν και θα μπορούσαμε να πετύχουμε και άλλα. Με έντεκα θα πετυχαίναμε περισσότερα γκολ. τώρα μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι στη Σλοβακία.

Δεν ξέρω αν το γκολ αυτό θα μας δώσει την πρόκριση, αυτό θα φανεί το γήπεδο. Θεωρώ πάντως σημαντικό το γεγονός ότι κρατήσαμε το ''μηδέν'' στην άμυνα και αυτό είναι που μας δίνει προβάδισμα απέναντι στη Σπαρτάκ για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα και θα πρέπει να φανούμε συνεπείς και στο δεύτερο παιχνίδι».

Διαβάστε ακόμη...