"Ο ΠΑΟΚ είναι τα πάντα για μένα"

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο βετεράνος, διεθνής Περουβιανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Πέρσι Ολιβάρες.
"Ο ΠΑΟΚ είναι τα πάντα για μένα"

Μίλησε για την καριέρα του στον «Δικέφαλο», για το γκολ που είχε πετύχει με αντίπαλο την Σπάρτακ Τρνάβα αλλά και για τις σχέσεις που είχε με τους συμπαίκτες του και τον κόσμο της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το τι κάνει αυτή την στιγμή:

«Είμαι καθηγητής ποδοσφαίρου σε μια σχολή προπονητών».

Για το γκολ που είχε βάλει στη Σπάρτακ Τρνάβα:

«Εγώ δεν ήμουν καλά στο παιχνίδι με την Σπάρτακ Τρνάβα επειδή ήμουν τραυματίας. Ο προπονητής με ρώτησε αν ήμουν έτοιμος και εγώ του είχα πει πως ήθελα να παίξω. Μπήκα και πέτυχα το καλύτερο γκολ που έχω πετύχει στην Ελλάδα. Όταν θυμάμαι αυτό το γκολ αλλά και γενικότερα το πέρασμα μου από τη Τούμπα νιώθω συγκίνηση. Θέλω να έρθω στην Ελλάδα επειδή έχω πετύχει πολλά πράγματα και έχω πολλούς φίλους. Θέλω να έρθω και να νιώσω ξανά όλα αυτά τα συναισθήματα. Έχω αγωνιστεί σε οκτώ χώρες αλλά η Ελλάδα είναι στο μυαλό μου και εκεί έπαιξα το καλύτερο ποδόσφαιρο στη καριέρα μου».

Για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του:

«Αγαπάω τον ΠΑΟΚ και θέλω να ξαναέρθω στην Ελλάδα. Κάτι μέσα μου μου λέει πως πρέπει να δω τον κόσμο του ΠΑΟΚ και να ξανανιώσω όλα αυτά που πέρασα. Είναι απίστευτο που έχω να έρθω στην Ελλάδα τόσα χρόνια. Όταν έφυγαν έκλαιγα πάρα πολύ και ακόμα και τώρα νιώθω μια νοσταλγία».

Για τις σχέσεις που έχει με τους πρώην συμπαίκτες του:

«Δεν έχω πολλές επαφές και μακάρι μια μέρα να έχω την δυνατότητα να μιλήσω με κάποιους ανθρώπους. Στην ομάδα πίσω ήταν ο Μιχόπουλος, ο Ζαγοράκης, ο Ζαφειρίου και εγώ. Στη μέση ήταν ο Μαραγκός, ο Φραντζέσκος, ο Τουρνουσίδης και ο Νάγκμπε και μπροστά ήταν ο Βρύζας και ο Ζουμπούλης. Επίσης, θυμάμαι τον Κολομπούρδα και άλλους πολλούς. Ποτέ δεν θα ξεχάσω το επεισόδιο με τον Κατσούρη. Αυτό το επεισόδιο είναι ριζωμένο στο μυαλό και στην καρδιά μου και δεν μπορώ να το ξεχάσω. Κάποιες από τις τελευταίες στιγμές του τις είχε περάσει μαζί μου».

Για το αν παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ:

«Προσπαθώ και παρακολουθώ όσο μπορώ τον ΠΑΟΚ».

Για το τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ για αυτόν:

«Εγώ πάντα λέω πως στον ΠΑΟΚ έμαθα τι μπορούσα να κάνω στο ποδόσφαιρο. Ακόμα και σήμερα παραδέχομαι πως η ομάδα αυτή έδειξε τι μπορούσα να πετύχω. Έπαιξα σε οκτώ διαφορετικές χώρες αλλά ο κόσμος του ΠΑΟΚ με βοήθησε πάρα πολύ, εξέλαβα πάρα πολύ αγάπη και ο κόσμος με έκανε να νιώθω ως ένας ποδοσφαιριστής κορυφαίου επιπέδου. Αυτή η ομάδα σημαίνει τα πάντα για εμένα».

Για το πώς είχε αντιδράσει ο Άγγελος Αναστασιάδης όταν είχε δει τα κοτσιδάκια που είχε βάλει στο μαλλί του:

«Ο Άγγελος όχι μόνο όσον αφορά τα κοτσιδάκια αλλά γενικότερα δεν μου έλεγε κάτι γιατί με θεωρούσε... τρελό. (γέλιο) Πάντα περίμενε κάποια τρέλα από εμένα. Έλεγε: «ο Πέρσι είναι τρελός, αφήστε τον»!

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Θέλω να ξέρουν πως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με όλους. Όλα αυτά που έζησα στον ΠΑΟΚ ήταν υπέροχα και πάντα ήθελα να γυρίσω. Θέλω να ξέρουν πως πάντα προσπαθούσα να γίνω καλύτερος άνθρωπος και αυτό το εκλάμβανα από τον κόσμο του ΠΑΟΚ. Με έκαναν έναν καλύτερο άνθρωπο».

Για το αν θα έρθει σε περίπτωση που καλέσουν εκείνη την ομάδα στην Ελλάδα:

«Αν μου το ζητήσουν θα έρθω αμέσως».

Διαβάστε ακόμη...