«Έτοιμοι όταν πρέπει» (vid)

Σίγουρος πως ο ΠΑΟΚ θα παρουσιαστεί έτοιμος στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της νέας αγωνιστικής περιόδου εμφανίστηκε ο Χάρης Χαρίσης.
«Έτοιμοι όταν πρέπει» (vid)

Ο μέσος του «Δικεφάλου του βορρά» αναφέρθηκε στην έως τώρα προετοιμασία της ομάδας και τόνισε πως ήδη νιώθει κομμάτι του ΠΑΟΚ.

«Σίγουρα η προετοιμασία πηγαίνει πολύ καλά. Το επίπεδο εδώ πέρα είναι πάρα πολύ υψηλό, ο γυμναστής είναι καταπληκτικός και δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά κι αυτό μ' αρέσει πάρα πολύ», δήλωσε αρχικά ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Για το αν έχει βρει τον ρόλο του στην ομάδα:
«Εντάξει, αυτό είναι κάτι που θα το αποφασίσει ο προπονητής. Εγώ είμαι αποφασισμένος να αντεπεξέλθω όπου κι αν μου ζητήσει ο προπονητής κι από εκεί και πέρα θα δούμε».

Για το αν νιώθει κομμάτι της ομάδας:
«Τα παιδιά εδώ πέρα όλοι με έχουν βοηθήσει να προσαρμοστώ στην ομάδα και αισθάνομαι κι εγώ ότι είμαι κομμάτι της ομάδας πλέον».

Για τις μέχρι τώρα εντυπώσεις του:
«Εντάξει, τώρα, μέχρι στιγμής δεν μπορούμε να δείξουμε το 100% σ' αυτά τα φιλικά διότι οι προπονήσεις που γίνονται μες στη βδομάδα είναι πάρα πολύ σκληρές, αλλά πιστεύω ότι όταν έρθει η ώρα των επίσημων παιχνιδιών θα είμαστε 100% έτοιμοι».

Για το αν θα μπορέσουν να προσαρμοστούν στο νέο πλάνο και αν θα είναι έτοιμοι για τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις:
«Έχω την εντύπωση ότι ήδη έχουμε αρχίσει να το χρησιμοποιούμε καλά και άμα προσέξουμε λίγα πραγματάκια ακόμα και με τη βοήθεια του προπονητή θα καταφέρουμε να το κάνουμε 100%».

Για το αν θα είναι ο ΠΑΟΚ έτοιμος για την πρώτη του αγωνιστική υποχρέωση:
«Εντάξει, πιστεύω ότι θα συνεχίσουμε την καλή δουλειά που γίνεται και ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το πρώτο παιχνίδι».

Δείτε όσα είπε ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη...