"Στενοχωρημένοι με αυτό που συνέβη στον Αθανασιάδη"

Ο Ιγκόρ Τούντορ μετά τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Κοτ Αζούρ, στάθηκε ιδιαίτερα στον τραυματισμό του Στέφανου Αθανασιάδη...
"Στενοχωρημένοι με αυτό που συνέβη στον Αθανασιάδη"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

"Είμαστε όλοι μας πολύ στενοχωρημένοι με αυτό που συνέβη στον Αθανασιάδη. Δεν το περίμενα. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε χωρίς τον Αθανασιάδη".

Όσο για τα πρώτα του συμπεράσματα: "Δεν περίμενα να δω την τέλεια ομάδα να αγωνίζεται σήμερα. Είμαστε πολύ κουρασμένοι, αφού δουλέψαμε πολύ σκληρά τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις. Αυτό που θα ήθελα ήταν να δω ήταν οι βασικές αρχές του παιχνιδιού μας. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που είδα, τα παιδιά ανταποκρίθηκαν σε αυτά που ζήτησα. Σε όλες τις ομάδες υπάρχουν προβλήματα αυτή την εποχή. Στόχος μας είναι να φτιάξουμε μια καλή ομάδα που θα προχωρήσει αρκετά, αλλά και μια ομάδα συνόλου".

Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος για το πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι απάντησε: "Σίγουρα δεν θα είμαστε σε τέλεια κατάσταση εκείνες τις μέρες, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση".

Για το αν θα ενισχυθεί ο ΠΑΟΚ μέχρι το πρώτο του ευρωπαϊκό του παιχνίδι είπε: "Κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για αυτό. Τις επόμενες μέρες θα μπορούμε να πούμε περισσότερα".

Διαβάστε ακόμη...