Ελ Ζαρ: "Ηθελα ντεμπούτο με νίκη..."

Καλύτερο ντεμπούτο για τον εαυτό του αλλά και μπροστά στο κοινό της Τούμπας, περίμενε ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ, όμως το  χθεσινό 1-1 δεν χαροποίησε το τελευταίο απόκτημα του "δικεφάλου".
Ελ Ζαρ: "Ηθελα ντεμπούτο με νίκη..."

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας αλλά και στο γεγονός ότι η απώλεια των 2 αυτών βαθμών, μπορεί να αφυπνήσει την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Μαροκινός: "Φυσικά κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, γιατί τέτοια παιχνίδια πρέπει να τα κερδίζουμε. Τελικά όμως πήραμε τον ένα πόντο που είναι πολύ καλύτερος από το να είχαμε χάσει. Η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ πίσω, ενώ έπαιξε σημαντικό ρόλο και το γεγονός ότι δεχθήκαμε νωρίς το γκολ. Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι δεν χάσαμε, θα μας κάνει καλό σε άλλα παιχνίδια η ισοπαλία. Το κλίμα στο γήπεδο ήταν εκπληκτικό. Οι οπαδοί μας να δημιούργησαν σπουδαία ατμόσφαιρα. Πιστεύω ότι ήταν πολύ ωραία εμπειρία, ήταν όλα φανταστικά. Θα ήθελα το ντεμπούτο μου να συνοδευτεί από νίκη, αλλά ακόμα και έτσι, είμαι ευχαριστημένος από την πρώτη εμπειρία".

Διαβάστε ακόμη...