Δερμιτζάκης: "Μας πεισμώνει το αποτέλεσμα"

Προβληματισμένος εμφανίστηκε μετά τη λήξη του αγώνα, στη συνέντευξη τύπου ο Π. Δερμιτζάκης τόσο από την εμφάνιση όσο και από το αποτέλεσμα του σημερινού αγώνα...
Δερμιτζάκης: "Μας πεισμώνει το αποτέλεσμα"
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού του "Δικεφάλου":

Για τη σημερινή εικόνα της ομάδας: «Οποιοδήποτε αποτέλεσμα είναι αρνητικό είτε εκτός έδρας και πολύ περισσότερο εντός. Είναι κάτι που μας στεναχωρεί και μας προβληματίζει αλλά παράλληλα μας πεισμώνει. Ξέρουμε ότι υπάρχει μεγάλη κούραση λόγω των μεγάλων και δύσκολων παιχνιδιών».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ δυσκολεύεται απέναντι σε μικρότερες ομάδες: «Μεγαλύτερο πρόβλημα έχουμε όταν είναι απεναντί μας μικρότερες ομάδες που θα κλειστούν και δεν θα μας δώσουν χώρους. Σε αυτά τα ματς πρέπει να κερδίσεις και ψυχολογικά και σωματικά».

Για το αν θεωρεί ότι η προετοιμασία ήταν ελλειπής, τόνισε: «Δεν είναι σωστό να σχολιάσω την προετοιμασία. Δεν ήμουν εκεί. Εμείς ήρθαμε λίγες ημέρες πριν το ματς με τον Άγιαξ. Πάντα πρέπει να δουλεύεις και να βελτιώνεσαι. Τα παιχνίδια συνεχίζουν, τρέχουν, υπάρχουν ανοικτά μέτωπα. Θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους και μέχρι στιγμής είμαστε μέσα. Όλες οι μεγάλες ομάδες βλέπετε ότι στραβοπατούν. Προετοιμασία δεν μπορεί να γίνει τώρα. Πρέπει να έχουμε ένα κορμό για υπάρχει μια συνοχή, όποιος δείχνει διάθεση να παίξει, παίζει».

Για το αν τον προβληματίζεται από το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πίσω στο σκορ (όπως και με Πανσερραϊκό και Brugge): «Το βλέπουμε, είναι υπαρκτό και μας προβληματίζει. Στο σημερινό γκολ δεν πήγαμε δυνατά στην φάση. Όταν οι ομάδες παίζουν στο μισό γήπεδο, δεν υπάρχουν χώροι για να κάνεις το παιχνίδι σου. Η μετάβαση από την επίθεση στην άμυνα όταν χάνεται η μπάλα είναι ένα πρόβλημα και πρέπει να διορθωθεί. Θα προσπαθήσουμε να ανακάμψουμε από πλευράς φρεσκάδας, το χρειαζόμαστε. Όταν είσαι κουρασμένος δεν κινείσαι άρα δεν υπάρχει και τακτική. Με τον Πανσερράκο είχαμε 15 ευκαιρίες. Σήμερα είχαμε ανούσιες φάσεις, μεγάλο ποσοστό οφείλεται στην κούραση».

Διαβάστε ακόμη...