Παπάζογλου: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα χαριστεί σε κανέναν»

O Θανάσης Παπάζογλου τόνισε πως ο «δικέφαλος» έχει την εμπειρία, αλλά και το δικαίωμα να κυνηγάει διακρίσεις και τίτλους
Παπάζογλου: «Ο ΠΑΟΚ δεν θα χαριστεί σε κανέναν»
Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να «κλέβει» τις εντυπώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και ο Θανάσης Παπάζογλου, μιλώντας στον Sentra 103,3 τόνισε πως ο «δικέφαλος» έχει την εμπειρία, αλλά και το δικαίωμα να κυνηγάει διακρίσεις και τίτλους. Αναλυτικά όσα δήλωσε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ...

Για το 1-1 με την Μπριζ χθες βράδυ στο Βέλγιο: «Αν μπαίναμε λίγο πιο επιθετικά θα μπορούσαμε να χτυπήσουμε το ματς πιο γρήγορα. Αλλά από την άλλη μπορεί να αφήναμε χώρο πίσω... Στο πρώτο ημίχρονο η Μπριζ δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Είχε κατοχή μπάλας, αλλά δεν ανησυχήσαμε ιδιαίτερα. Στην αρχή του δεύτερου έκανε κάτι, αλλά από εκεί και πέρα ήταν μοιρασμένο το παιχνίδι. Το γκολ που δεχθήκαμε λειτούργησε σαν καμπανάκι και πάντα όταν δεχόμαστε πρώτοι γκολ έτσι γίνεται».

Για την αντίδραση του ΠΑΟΚ και τις ικανότητες της ομάδας: «Έχουμε την εμπειρία να διαχειριστούμε την οποιαδήποτε κατάσταση. Το κερδίζουμε οι ίδιοι με την απόδοσή μας. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς ποδοσφαιριστές και με τη βοήθεια του προπονητή και του κόσμο δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν. Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι δεν θα χαριστεί σε κανέναν, ανεξάρτητα ποιος είναι ο αντίπαλος».

Για τη λέξη «πρωτάθλημα» που είπε ο Ζαγοράκης: «Ήταν αναμενόμενο να μιλάμε για πρωτάθλημα, μετά τις δύο τελευταίες χρονιές. Ο ΠΑΟΚ έχει κάθε δικαίωμα να βλέπει το πρωτάθλημα. Πρέπει να προσπαθήσουμε για το καλύτερο. Αν θα είναι πρωτάθλημα ή κάτι άλλο δεν ξέρω. Σίγουρα θέλουμε να είμαστε στις υψηλές θέσεις».

Για την αλλαγή Δερμιτζάκη - Μπερέτα: «Η εμπειρία και η προσωπικότητα των ποδοσφαιριστών βοήθησαν ώστε να ξεπεράσουμε εύκολα την αλλαγή προπονητή και νοοτροπίας. Η δουλειά μας είναι να κερδίζουμε. Δεν ξέρω αν οι παίκτες απαίτησαν ή με τον τρόπο τους το έδειχναν πως δεν ήθελαν τον Μπερέτα. Η διοίκηση κατάλαβε και έκανε αυτό που πίστευε πως έπρεπε να κάνει».

Για το αν ήρθε η ώρα της καθιέρωσης για τον ίδιο: «Δεν ξέρω... Αυτό που ξέρω είναι πως αρχίζω και πατάω καλά στο γήπεδο, νιώθω σίγουρος και έχω μια ανοδική πορεία που θέλω να κρατήσω. Ένας μικρός Έλληνας ποδοσφαιριστής μεγαλώνει πολύ εύκολα σε τέτοιες καταστάσεις. Σε δύο χρόνια έχω ζήσει πολλά πράγματα. Χρειάζεται σίγουρα γερό στομάχι. Αν δεν κάνεις αυτοκριτική δεν μπορείς να βελτιωθείς και να παίξεις σε αυτό το επίπεδο».

Για τη «μάχη» στην επίθεση του ΠΑΟΚ με τους Φιλομένο, Μουσλίμοβιτς, Σαλπιγγίδη: «Είναι μεγάλη πρόκληση. Σίγουρα είναι πολύ πιο έμπειροι ποδοσφαιριστές από μένα. Κάθε μέρα μαθαίνω πράγματα και προσπαθώ να τους ανταγωνίζομαι. Αν δεν είχα καλούς ποδοσφαιριστές δίπλα μου δεν θα βελτιωνόμουνα».

Για την ανοδική πορεία των ομάδων της Θεσσαλονίκης: «Σίγουρα έχουν ξημερώσει καλύτερες ημέρες. Φαίνεται από τα αποτελέσματα και των τριών ομάδων. Είναι καλό για την πόλη να πρωταγωνιστούμε. Παλιότερα υπήρχε μονοπώλιο. Ήρθε η ώρα της Θεσσαλονίκης».

Διαβάστε ακόμη...