Μαλεζάς: "Θετική πρεμιέρα"

Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, θεωρεί θετικό το γεγονός ότι ο "δικέφαλος" δεν ηττήθηκε στην πρεμιέρα, αλλά τόνισε ότι θα μπορούσαν να φύγουν με το τρίποντο από την έδρα της Μπριζ. Σνάουτσνερ: "Δίκαιο το 1-1"
Μαλεζάς: "Θετική πρεμιέρα"
Ο σκόρερ του ΠΑΟΚ, Στέλιος Μαλεζάς, θεωρεί θετικό το γεγονός ότι ο "δικέφαλος" δεν ηττήθηκε στην πρεμιέρα, αλλά τόνισε ότι θα μπορούσαν να φύγουν με το τρίποντο από την έδρα της Μπριζ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στέλιος Μαλεζάς: "Δεν ξεκινήσαμε καλά και η Μπριζ έκανε φάσεις με τις οποίες θα μπορούσε να προηγηθεί. Είχαμε τον έλεγχο του αγώνα και σε αντεπίθεση δεχθήκαμε το γκολ. Δικαίως ισοφαρίσαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Το θετικό είναι ότι δεν χάσαμε στην πρεμιέρα. Καλός ο βαθμός. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολη η συνέχεια με δύο αγώνες την εβδομάδα, αλλά μέσα από αυτούς τους αγώνες θα βελτιωνόμαστε. Το μυαλό μας είναι μόνο στον επόμενο αντίπαλο, τον Ολυμπιακό Βόλου".

Από την μεριά του ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ χαρακτήρισε δίκαιο το αποτέλεσμα: "Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Το 1-1 είναι δίκαιο έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι. Μετά το γκολ που δεχθήκαμε ξυπνήσαμε. Και πιστεύω ότι μετά την ισοφάριση ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε κάτι ακόμη. Κάτι καλύτερο από την ισοπαλία".

Διαβάστε ακόμη...