Δερμιτζάκης: «Σημαντικός ο εκτός έδρας βαθμός»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Παύλος Δερμιτζάκης  στη συνέντευξη Τύπου υποστήριξε πως στόχος του συλλόγου είναι να χτίσουν το όνομα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.
Δερμιτζάκης: «Σημαντικός ο εκτός έδρας βαθμός»
Ο Παύλος Δερμιτζάκης χαρακτήρισε δίκαιο το ισόπαλο 1-1 με την Μπριζ στο «Γιάν Μπρεϊντελ». Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως στόχος του συλλόγου είναι να χτίσουν το όνομα του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.

Ο βαθμός που απέσπασε ο ΠΑΟΚ στο Βέλγιο σύμφωνα με τον τεχνικό του Δικεφάλου είναι δίκαιος. Ο Δερμιτζάκης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα μίλησε για το 1-1 τα λάθη της ομάδα του τον Ελ Ζαρ, αλλά και για την ήττα της Βιγιαρεάλ

«"Ήρθαμε εδώ, για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα μας δώσει την δυνατότητα να ανέβουμε βαθμολογικά και ψυχολογικά και να μπούμε με το δεξί στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και με όποιο βαθμό παίρνεις εκτός έδρας είναι σημαντικό σε συνδυασμό με αυτούς που θα πάρεις εντός. Ξέραμε τα μειονεκτήματα της Μπριζ, γνωρίζουμε ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα και είχαμε ετοιμαστεί για αυτό το παιχνίδι. Δεχτήκαμε στην αρχή μία πίεση και αυτό είναι φυσιολογικό. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, είχαμε κατοχή και προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε κάποιες φάσεις, χωρίς αποτέλεσμα. Είπα στο ημίχρονο στα παιδιά ότι αν είμαστε συγκεντρωμένοι και πειθαρχημένοι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη. Παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος μας έβαλε γκολ στην κόντρα και αυτό ήταν ένα πλεονέκτημα του αντιπάλου, δηλαδή την μεταφορά του παιχνιδιού από την άμυνα στην επίθεση, λόγω ταχύτητας και ικανότητας. Παρ' όλα αυτά η ομάδα αντέδρασε, πίεσε για να ισοφαρίσει και στο τέλος θα μπορούσαμε αν ήμασταν λίγο τυχεροί να κερδίσουμε το ματς. Γενικά, θεωρώ δίκαιο το αποτέλεσμα απέναντι σε μία έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη και αυτό που θέλουμε είναι να χτίσουμε το όνομα που έχει ο ΠΑΟΚ στην Ευρώπη. Ευχαριστούμε την Μπριζ για την φιλοξενία και εύχομαι στον συνάδελφο προπονητή, ο οποίος είναι πολύ καλός προπονητής και τζέντλεμαν, καλό πρωτάθλημα και καλή πορεία στην Ευρώπη και γενικά ό,τι επιθυμεί στην ζωή του."

Για το λάθη της ομάδας του: "Θέλω να πιστεύω ότι είναι απλά μερικές στιγμές. Θέλω να πιστεύω ότι μέσα από την προπόνηση και με καλύτερη φυσική κατάσταση θα αποβάλλουμε τα λάθη. Είναι κάτι το οποίο μας απασχολεί και μέσα από την δουλειά προσπαθούμε να το διορθώσουμε."

Για την παρουσία του Ελ Ζαρ: "Είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης. Η κατάστασή του μας έδινε το δικαίωμα να τον χρησιμοποιήσουμε. Έδειξε κάποια δείγματα γραφής και εύχομαι να είναι σύντομα απόλυτα έτοιμος. Η ομάδα τον έχει ανάγκη και αυτός έχει ανάγκη την ομάδα. Και όταν έχει τόσα πολλά ματς σε μία σεζόν, οι καλοί παίκτες πρέπει να υπάρχουν στις ομάδες για να τα πηγαίνουν καλά."

Για τη νίκη της Ντιναμο: "Όλες οι ομάδες είναι δυνατές. Δεν υπάρχουν φαβορί. Είναι σειρά παιχνιδιών και πρέπει μέσα από μία σειρά αγώνων να περάσουμε στην επόμενη φάση. Η νίκη της σημαίνει ότι είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και εμείς αυτό το γνωρίζουμε."

 

Διαβάστε ακόμη...