Σαλπιγγίδης: "μικρός... Γολγοθάς το Γιουρόπα Λιγκ"

Σε δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης τόνισε πως ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.
Σαλπιγγίδης: "μικρός... Γολγοθάς το Γιουρόπα Λιγκ"
Ο ΠΑΟΚ θα κυνηγήσει τη νίκη σε όλα τα παιχνίδια που θα δώσει στο Γιουρόπα Λιγκ, ωστόσο ο στόχος των παικτών είναι να χαρούν τη συμμετοχή τους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση, όπως τόνισε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μιλώντας στην κάμερα του Novasports.
Ο διεθνής επιθετικός του "δικεφάλου" αναφέρθηκε στον τραυματισμό, λέγοντας πως θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαλπιγγίδη:

"Είναι ένας μικρός... Γολγοθάς το Γιουρόπα Λιγκ. Ότι αποτέλεσμα και αν έρθει την Πέμπτη με την Μπριζ απομένουν άλλα πέντε παιχνίδια. Ηταν άτυχο το αποτέλεσμα με τον Αστέρα τρίπολης, αλλά είναι και ο αντίπαλος στο γήπεδο και παίζει ποδόσφαιρο. Ήταν μία κακή παρένθεση για εμάς και προχωράμε. Είμαστε καλή ομάδα και κοιτάζουμε μπροστά.

Υπάρχει κούραση για εμένα και για τα παιδιά. Δεν έχω ξεπεράσει τελείως τον τραυματισμό μου, αλλά δουλεύουμε με το ιατρικό επιτελείο και θα είμαι έτοιμος να αγωνιστώ.

Εχουμε αφήσει το άγχος τον νοκ άουτ αγώνων στην άκρη και συγκεντρωνόμαστε στον όμιλο. Δεν είναι αυτοσκοπός η πρόκριση στην επόμενη φάση. Θα παίξουμε σε όλα τα παιχνίδια για τη νίκη, αλλά θέλουμε να χαρούμε τη συμμετοχή μας στο Γιουρόπα Λιγκ".

 

Διαβάστε ακόμη...