Μαλεζάς: Με λιγότερο άγχος αλλά όχι χαλαροί

Ο Στέλιος Μαλεζάς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης τονίζοντας πως το παιχνίδι με τη Μπριζ είναι διαφορετικό.
Μαλεζάς: Με λιγότερο άγχος αλλά όχι χαλαροί

Μετά τις δηλώσεις του Παύλου Δερμιτζάκη, ήρθε η σειρά του Στέλιου Μαλεζά. Ο Κατερινιώτης αμυντικός του "Δικεφάλου", παίρνοντας το λόγο είπε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετέχουμε σ΄ αυτή τη διοργανωση, ήταν ο πρώτος στόχος μας το καλοκαίρι, ήρθε με πολύ δύσκολες ομάδες κι αυτό κάνει πιο ιδιαίτερη την πρόκριση. Η Μπριζ είναι μια καλή ομάδα, που δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν λέει και πολλά. Εμείς έχουμε στόχο να παίρνουμε το καλύτερο από κάθε παιχνίδι»

Για το όνειρο του Μπουσαϊντί ότι θα σκοράρει: «Μακάρι να επαληθευτεί ο Ανίς, ας το βάλει όποιος να ναι και να κερδίσουμε»

Για το αήττητο των έξι εκτός έδρας τελευταίων αγώνων στην Ευρώπη: «Δεν έχει και μεγάλη σημασία, το παιχνίδι με τη Μπριζ είναι διαφορετικό και πρέπει να το σκεφτόμαστε διαφορετικά σε σχέση με τα προηγούμενα»

Για το τι θα είναι θετικό αποτέλεσμα: «Έχουμε στόχο να κερδίζουμε σε κάθε ματς. Αν δεν έρθει η νίκη, τότε καλό αποτέλεσμα είναι και η ισοπαλία».

Για τις διαφορές σε σχέση με τους αγώνες με τη Φενέρμπαχτσε: «Δεν υπάρχει η πίεση των αγώνων με τη Φενέρ, θα μπούμε με λιγότερο άγχος, όχι πιο χαλαροί. Θέλουμε να το ευχαριστηθούμε, είναι ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι, μια ωραία διοργάνωση και θέλουμε να προχωρήσουμε»

Διαβάστε ακόμη...