Η ώρα του προέδρου!

Απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη σημερινή συνέντευξη Τύπου.
Η ώρα του προέδρου!
Απαντήσεις σε θέματα που απασχολούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ αναμένεται να δώσει ο Θοδωρής Ζαγοράκης στη σημερινή συνέντευξη τύπου, η οποία θα ξεκινήσει στις 13:00. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ περιμένουμε να αναφερθεί σε όλα όσα έγιναν τους τελευταίους μήνες , απαντώντας στις ερωτήσεις που θα του θέσουν οι εκπρόσωποι του τύπου.

Στην ατζέντα του αναμένεται να υπάρχουν απαντήσεις για τη σημρινή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ, για την απομάκρυνση του Μπερέτα, την αποχώρηση Βρύζα αλλά και το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Περιμένουμε να γίνει αναφορά στο νέο αθλητικό κέντρο που χτίζει ο ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσημβρία. Από το στόμα του προέδρου θα ενημερωθεί ο κόσμος του ΠΑΟΚ για το πώς πηγαίνουν τα έργα εκεί αλλά και το χρονοδιάγραμμα που προβλέπεται να ακολουθηθεί μέχρι την ολοκλήρωση του έργου.

Σύμφωνα με όσα διαβάζουμε τις τελευταίες μέρες σε δημοσιεύματα, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αποφασισμένος να μιλήσει για όλα τα θέματα που απασχόλησαν την ομάδα. Η συνέντευξη Ζαγοράκη αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από όλους τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, ενώ να σημειώσουμε ότι μαζί με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ στο πάνελ θα είναι και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ηλίας Βιολίδης.

 

Διαβάστε ακόμη...