Κουτσιανικούλης: "Για τη νίκη σε κάθε ματς"

Πεπεισμένος για επιτυχίες με την φανέλα του ΠΑΟΚ στη φετινή σεζόν, έδειξε ο Βασίλης Κουτσιανικούλης.
Κουτσιανικούλης: "Για τη νίκη σε κάθε ματς"

Ο βραχύσωμος Λαρισαίος μίλησε στα «Σπορ του Βορρά» για τις αυξημένες υποχρεώσεις της ομάδας, ενώ τόνισε ότι προέχει πρώτα το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Επίσης, αναφέρθηκε και στην πρόκριση της Εθνικής Ελπίδων στους αγώνες μπαράζ των προκριματικών του EURO 2011.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την δύσκολη συνέχεια που περιμένει τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, σχολίασε: «Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας στις διοργανώσεις που συμμετέχουμε. Μετά την επίτευξη του πρώτου στόχου μας, που ήταν η είσοδος στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, συνεχίζουμε με ένα δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε μπροστά μας. Ο προπονητής και το υπόλοιπο τιμ θα μας προετοιμάσουν κατάλληλα για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγώνων. Είμαστε σε καλή κατάσταση, προέχει το παιχνίδι με τον Αστέρα στο οποίο πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και αμέσως μετά με την Μπριζ. Κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά».

Για τον αν είναι έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των αγώνων, ο Κουτσιανικούλης δήλωσε: «Ανά πάσα στιγμή που θελήσει να με χρησιμοποιήσει ο προπονητής μου είμαι έτοιμος».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια που θα δώσει ο ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη και τις απαιτήσεις που δημιουργούνται από τα απανωτά ματς, είπε: «Το υλικό που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ είναι δυνατό. Ασφαλώς και μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των αγώνων που θα δώσουμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη. Προέχει όμως να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το ματς με τον Αστέρα. Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Η νοοτροπία που έχουμε είναι ξεκάθαρη. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούμε τη νίκη. Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε και αυτό θα επιδιώκουμε να κάνουμε».

Για την Εθνική Ελπίδων και την πρόκρισή της στα μπαράζ, τόνισε: «Ασφαλώς και είμαι χαρούμενος για αυτή την επιτυχία. Πιστεύω ότι η Εθνική Ελπίδων πέτυχε τον στόχο που είχε θέσει πριν από 1,5 χρόνο. Με την νίκη μας απέναντι στα Σκόπια δείξαμε ότι αξίζουμε να προκριθούμε. Θα περιμένουμε την κλήρωση για να δούμε ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε στα μπαράζ. Όπως εξελίχθηκε το ματς με τα Σκόπια, η νίκη ήρθε δύσκολα. Ο προπονητής μας, όμως, μας είχε προετοιμάσει κατάλληλα, λέγοντάς μας πως πρέπει να είμαστε σοβαροί για να τα καταφέρουμε. Και έτσι έγινε».

Τέλος, για την παρουσία τεσσάρων παικτών του ΠΑΟΚ στην Εθνική Ελπίδων, επισήμανε : «Η παρουσία τεσσάρων παικτών του ΠΑΟΚ, και αναφέρομαι στον Παπάζογλου, τον Γιακουμή, τον Αθανασιάδη και την δική μου συμμετοχή, αποδεικνύει πως υπάρχει σοβαρή προοπτική και ελπίδα για το μέλλον. Στόχος μας είναι να βοηθήσουμε την Εθνική και να κερδίσουμε σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον».

Διαβάστε ακόμη...