Φιλομένο : "Πιο ψηλά από πέρσι"

Ο Φιλομένο μίλησε για τις προσδοκίες του με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη
Φιλομένο : "Πιο ψηλά από πέρσι"
Ο Λούσιο Φιλομένο μίλησε στον Sport103 fm για τις προσδοκίες του με τον ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη «Το πιο σημαντικό είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε. πάντως οι ξένοι ποδοσφαιριστές είναι καλό να μαθαίνουμε όσο μπορούμε τα ελληνικά για να συνεννοούμαστε καλύτερα» σχολίασε αρχικά ο Λούσιο Φιλομένο και συνέχισε : «Θα έχουμε μια καλή χρονιά φέτος με τον ΠΑΟΚ στην Ελλάδα και στην Ευρώπη».

Για την πρόκριση επί της Φενερμπαχτσέ : «Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση και μας βοήθησε να αποκτήσουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Είναι πολύ σημαντικό που συνεχίζουμε να ζούμε το ευρωπαϊκό όνειρο. Ο όμιλος μας είναι καλός και αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα τα καταφέρουμε. Η ομάδα είναι δυνατή και οι παίκτες μας είναι καλοί. Και εναντίον του Άγιαξ και της Φενερ πολλοί έλεγαν ότι είμαστε το αουτσάιντερ αλλά παίξαμε πολύ καλά και αποδείξαμε ότι είμαστε στο ίδιο επίπεδο. Η Βιγιαρεάλ είναι φαβορί στα χαρτιά. Τα παιχνίδια παίζονται έντεκα εναντίον έντεκα και εμείς θα τα πάρουμε ξεχωριστά με εμπιστοσύνη στις ικανότητες μας».

Για το πρωτάθλημα : «Ξεκινήσαμε με νίκη στο πρωτάθλημα και αυτό είναι σημαντικό. Τώρα χρειάζεται δουλειά και προσήλωση στα παιχνίδια με μοναδικό στόχο τις νίκες. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. θα προσπαθήσουμε να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται και ακόμη καλύτερα από πέρσι. Αν και είναι νωρίς ακόμη, εμείς θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάμε την ομάδα ψηλά».

Για το φετινό ρόστερ της ομάδας και την πολύ ενισχυμένη επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ: «Είναι σημαντικό για μια ομάδα να υπάρχει συναγωνισμός. Εμένα μου αρέσει γιατί είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν πολλοί και καλοί παίκτες που διεκδικούν ίδιες θέσεις. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και δυνατοί στις προπονήσεις και αυτός ο συναγωνισμός θα μας κάνει καλύτερους ως ποδοσφαιριστές» δήλωσε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμη...