Ελ Ζαρ: "Για τον τίτλο!"

Ο Ναμπίλ Ελ Ζαρ στις πρώτες του δηλώσεις βάζει ψηλά τον πήχη σε ό,τι αφορά τους στόχους του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ο διεθνής Μαροκινός άσος, που θα φορέσει τη φανέλα με το «7», αναφέρει χαρακτηριστικά πως στόχος του είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Ελ Ζαρ: "Για τον τίτλο!"

«Έχω μάθει πλέον πολλά για τον ΠΑΟΚ. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που θα αποτελέσω μέλος αυτού του κλαμπ. Στόχος δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του τίτλου», ανέφερε αρχικά στη «Sportday». Ύστερα από σχετική ερώτηση για το κοινό του «δικέφαλου του Βορρά», απάντησε: «Ξέρω το κοινό του ΠΑΟΚ. Έχω μία εικόνα από το γήπεδο της ομάδας. Πραγματικά δεν βλέπω την ώρα να παίξω κι εγώ σε αυτό το γήπεδο. Να τους γνωρίσω και να με γνωρίσουν».

Ο διεθνής Μαροκινός άσος στη συνέχεια ανέφερε πως: «Θέλω ευχαριστήσω τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την επιμονή που έδειξαν αυτές τις τελευταίες ημέρες στην ολοκλήρωση της μεταγραφής μου. Με εμπιστεύονται κι αυτό είναι σημαντικό. Ευχαριστώ επίσης και τους ατζέντηδές μου, οι οποίοι συνέβαλαν σε αυτή τη διαδικασία».

Διαβάστε ακόμη...