Λίνο: "Θα προκριθούμε"

Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ, σε συνέντευξή που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport103 fm, μίλησε για τους τελευταίους αγώνες που έδωσε ο ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στο Ναμπίλ Ελ Ζαρ.
Λίνο: "Θα προκριθούμε"
Αναλυτικά όσα είπε ο Λίνο:

Για την πρόκριση στους ομίλους του Europa League: "Είχαμε δύο καλά παιχνίδια με τη Φενέρμπαχτσε, καταφέραμε να μπούμε στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και τώρα θα κοιτάξουμε τα παιχνίδια των ομίλων. Αισθάνομαι πάρα πολύ χαρούμενος για την ομάδα. Τώρα θα κοιτάξουμε με ηρεμία το πρώτο παιχνίδι που έρχεται, κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ".

Για τις 3 αντιπάλους του ΠΑΟΚ στους ομίλους: "Η Βιγιαρεάλ είναι η πιο δυνατή και το πρώτο φαβορί στον όμιλο. Σημαντικό είναι και το παιχνίδι με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά η "Βίγια" είναι η πιο δυνατή. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα περάσει ως δεύτερος του ομίλου".

Για τη νίκη επί του Πανσερραϊκού στην πρεμιέρα της Super League: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Παρά την κούραση που είχαμε από το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε, καταφέραμε να κερδίσουμε και να ξεκινήσουμε θετικά στο Πρωτάθλημα".

Για τη διακοπή του πρωταθλήματος: "Πολύ σημαντικό το ότι είχαμε δύο μέρες να ξεκουραστούμε, γιατί είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης".

Για το νέο του συμπαίκτη, τον Μαροκινό Ναμπίλ Ελ Ζαρ: "Πιστεύω ότι είναι ένας πάρα πολύ καλός παίκτης, ήταν μία πολύ καλή μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ. Τον περιμένουμε και ελπίζουμε ότι θα βοηθήσει την ομάδα μας".

Διαβάστε ακόμη...