«Τα καλύτερα έρχονται»

Στον Arena FM 89,4 φιλοξενήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Δημοκράτης Παπαδόπουλος.
«Τα καλύτερα έρχονται»

Μίλησε για τις επιτυχίες του Ερασιτέχνη, την προσφορά του Ιβάν Σαββίδη στον «Δικέφαλο» αλλά και το θέμα των χρεών της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ δεν χρωστάει: «Η ομάδα δεν χρωστάει σε κανέναν και όλοι είναι πληρωμένοι. Πρέπει να δούμε τι χρωστούσε η ομάδα και που βρίσκεται σήμερα. ΠΑΟΚ δεν γίναμε μόνο για τους τίτλους αλλά και από τις αδικίες και πρέπει να δούμε τι βήματα έχει κάνει η ομάδα.

Δεν μπορούμε να περιοριζόμαστε στις τέσσερις γραμμές. Ο ΠΑΟΚ είναι ένα υγειές σωματείο και το μόνο σίγουρο είναι πως θα έρθουν οι επιτυχίες. Από την καινούρια χρονιά είμαι βέβαιος πως ο μεγαλομέτοχος θα διορθώσει πολλά. Σίγουρα έρχονται καλύτερες μέρες για τον ΠΑΟΚ».

Για τον σχεδιασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Σύμφωνα με τα αγωνιστικά αποτελέσματα δεν είναι πετυχημένα αυτά τα χρόνια καθώς ο ΠΑΟΚ δεν κατέκτησε κάτι. Το πιο σημαντικό ήταν ο ΠΑΟΚ να γίνει υγιής και αξιόπιστος και αυτό το καταφέραμε όλοι οι ΠΑΟΚτσήδες όταν υπογράψαμε εκεί το συμφωνητικό με τον Ιβάν Σαββίδη».

Για τον Ιβάν Σαββίδη: «Ο κ. Σαββίδης είχε πει πως τα χρέη του ΠΑΟΚ είναι και δικά του και θέλει να γίνει αρχηγός της οικογένειας της ομάδας. Αυτό είναι θέμα χρόνου και αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά έχει ήδη γίνει.

Βγαίνουν κάποιοι και λένε να πληρώσει και τα πρόστιμα, γιατί να το κάνει αυτό; Δίνει 10.400.000 ευρώ, ποιος άλλος μπορεί να το κάνει αυτό; Μήπως υπάρχουν άλλοι λόγοι που δεν τα παίρνουν; Τώρα είμαστε πολύ κοντά και χρειαζόμαστε μια διευκρινιστική από το κράτος».

Για τις επιτυχίες του Ερασιτέχνη: «Ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή εμπλέκεται σε 12 κούπες. Πήρε κύπελο βόλεϊ και διεκδικεί πρωτάθλημα βόλεϊ, κύπελλο και πρωτάθλημα χάντμπολ ανδρών, κύπελλο και πρωτάθλημα χάντμπολ γυναικών, πρωτάθλημα και κύπελλο γυναικείου ποδοσφαίρου ενώ πήραν τίτλο και οι νεανίδες, οι κορασίδες και οι έφηβοι στο μπάσκετ.

Υπάρχουν και πάρα πολλά ατομικά αθλήματα που πάμε καλά με πολλούς αθλητές σε αθλήματα όπως η πάλη, η ποδηλασία, η κολύμβηση, η πυγμαχία, το ται κβο ντο αλλά και το νεοσύστατο τμήμα το σκάκι το οποίο έχει κάνει τις πρώτες του επιτυχίες».

Για τον τελικό της γυναικείας ομάδας χάντμπολ: «Πρέπει να έρθει ο κόσμος γιατί είναι μια γιορτή. Θέλουμε τον κόσμο μπροστά μας για να πάρουμε τον τίτλο όπως είναι πάντα δίπλα μας. Επίσης, την Κυριακή πρέπει να γίνει μια ακόμα γιορτή έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ και δεν πρέπει να γίνει το παραμικρό στο «Παλατάκι».

Διαβάστε ακόμη...