Παπάζογλου : "Δεν πρέπει να είμαι ικανοποιημένος ποτέ"

Ένας από τους πρωταγωνιστές της χτεσινής νίκης του ΠΑΟΚ, ο Θανάσης Παπάζογλου,  μίλησε για παιχνίδι και όχι μόνο...
Παπάζογλου : "Δεν πρέπει να είμαι ικανοποιημένος ποτέ"
Ο Θανάσης Παπάζογλου μίλησε στον Sport103 fm για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανσερραϊκού
Για το παιχνίδι του πρωταθλήματος : "Πιστεύαμε από την αρχή ότι ήμασταν καλύτεροι. Απλά δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ με τον τρόπο που το δεχτήκαμε και σκέφτηκα προς στιγμή ότι ήταν γραφτό του ΠΑΟΚ να μην κερδίσει στην πρεμιέρα».

Για την προσωπική του απόδοση και το γκολ που σημείωσε : «Δεν πρέπει να είμαι ικανοποιημένος ποτέ. Το χρειαζόμουν το γκολ που πέτυχα αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Πρέπει συνεχώς να βελτιώνομαι και να σκοράρω. Στο ποδόσφαιρο όλα μπαίνουν κι όλα χάνονται. Δεν απογοητεύτηκα από το γκολ που έχασα κόντρα στη Φενέρ στη Τούμπα και θεωρώ ότι ήταν άδικη η κριτική που μου ασκήθηκε στο βαθμό που μου ασκήθηκε. Για να επιβιώσεις σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ χρειάζεται να έχεις γερά νεύρα και υπομονή. Πατάω καλύτερα φέτος στο γήπεδο κι έχω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, δεν μπορώ να υποσχεθώ τίποτα αλλά θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Για τους στόχους του ΠΑΟΚ : «Ο στόχος του ΠΑΟΚ είναι να κοιτάει κάθε ματς ξεχωριστά από τη στιγμή που βρίσκεται σε 3 διοργανώσεις, πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League. Δεν πρέπει να φοβάται καμία ομάδα όπου κι αν παίζει κι όποιο κι αν είναι το όνομα της».

Για το Europa League : «Θεωρώ ότι έχουμε πιο βατή κλήρωση από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Αν είναι ο ΠΑΟΚ αυτός που είναι και εκμεταλλευτεί την έδρα του, έχει μεγάλες πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση. Υπάρχει ο χρόνος για να δουλέψουμε και να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Σίγουρα χρωστάω ένα γκολ στην Ευρώπη και πιστεύω ότι θα γίνει» δήλωσε ο σκόρερ του νικητήριου γκολ του ΠΑΟΚ στον αγώνα κόντρα στον Πανσερραϊκό.

Διαβάστε ακόμη...