Δερμιτζάκης: "Αισθάνομαι δικαιωμένος"

Απόλυτα ικανοποιημένος και δικαιωμένος όχι με τις -επιτυχημένες- αλλαγές του, αλλά με τους παίκτες του εμφανίστηκε ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά την αγχωτική νίκη κόντρα στον Πανσερραϊκό.
Δερμιτζάκης: "Αισθάνομαι δικαιωμένος"

Ο Έλληνας τεχνικός που βοήθησε την ομάδα του με τις αλλαγές που πραγματοποίησε, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ενώ αναφέρθηκε στο ρόστερ και το ενδεχόμενο να γίνει κάποια μεταγραφή.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:"Θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί μέσα σε τρεις ημέρες μπόρεσαν και πέτυχαν πάρα πολλά. Δηλαδή την ιστορική πρόκριση στους ομίλους με την Φενέρ, παιχνίδι 120 λεπτών και φυσικά να μπορέσουν όσο γίνεται  να δείξουν την αγωνιστικότητα που έπρεπε να δείξουν στο πρωτάθλημα και να μπούμε με το δεξί.

Σε όλο το παιχνίδι ήμασταν πάρα πολύ καλοί. Αυτό δείχνει και τα στατιστικά στοιχεία που δείχνουν ότι η ομάδα ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο, ήθελε να κερδίσει να πάρει το αποτέλεσμα. Απέναντι σε μία ομάδα που προσπάθησε πολύ, που έχει γρήγορους παίκτες και καλούς. Δεν νομίζω ότι έκανε πολλά ο Πανσερραϊκός άσχετα αν ευτύχησε σε δύο φάσεις να πετύχει δύο γκολ.

Έχουμε την δυνατότητα πλέον να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε ψυχολογικά και σωματικά για το μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Θεωρώ ότι είμαστε πάρα πολύ καλά και το δείχνουν τα παιδιά στον αγωνιστικό χώρο. Να δώσω συγχαρητήρια στον Πανσερραϊκό που έχει πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι θα πάει πολύ καλά. Και για εμάς που είμαστε στην Βόρεια Ελλάδα είναι πολύ θετικό να έχουμε δυνατές ομάδες στην επαρχία", δήλωσε αρχικά ο Δερμιτζάκης.

Για τις αλλαγές που έκανε:
"Η αλλαγή δίνει την δυνατότητα στον προπονητή να αλλάξει κάτι και να βελτιώσει την ομάδα του. Η αλλαγή έγινε καθαρά για θέματα τακτικής. Ο Σορλέν δεν βγήκε επειδή δεν πήγαινε καλά. Πιστεύω ότι και οι τρεις αλλαγές προσπάθησαν για το μέγιστο αυτού του αποτελέσματος. Η ομάδα του ΠΑΟΚ μόνο οι φανέλες να παίζουν έχει ταυτόχρονα υψηλούς στόχους".

Για τις γκέλες και το ρόστερ:
"Τώρα οι γκέλες έχουν να κάνουν με πολλούς παραμέτρους. Έχει να κάνει με την σοβαρότητα αλλά . Ήμασταν σοβαροί και ήρθε η νίκη με καλό ποδόσφαιρο. Υπάρχει κάτι στο μυαλό μας για αλλαγή στο ρόστερ. Δεν μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό λόγω της πίεσης που είχαμε για τους ομίλους. Τώρα προσπαθούμε να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και αν υπάρξει κάτι αξιόλογο θα αποφασίσουμε με τον πρόεδρο πως θα κινηθούμε.

Και από πλευράς ποσότητας και από πλευράς ποιότητας προσπαθούμε να έχουμε ένα ρόστερ ώστε σε όλους τους στόχους μας και σε Ελλάδα και Ευρώπη να αποδείξουμε το όνομα του συλλόγου".

Για το αν νιώθει δικαιωμένος με την αλλαγή του Παπάζογλου: "Δικαιωμένος αισθάνομαι για όλη την ομάδα. Όλοι είμαστε εδώ για έναν στόχο. Πρέπει να είμαστε οικογένεια όλοι, είτε παίζουμε λίγο, είτε πολύ. Ο Παπάζογλου πέτυχε ένα γκολ ήταν πολύ καλός όπως και όλα τα παιδιά και για αυτό είναι στον ΠΑΟΚ.

Με την Φενερμπαχτσέ στην έδρα μας πράγματι τον δικαιολόγησαν, γιατί ξέρω πως είναι ο επιθετικός ότι όλα αυτά συμβαίνουν. Η ομάδα χρειάζεται στην διακοπή σωματική και ψυχολογική ξεκούραση".

Διαβάστε ακόμη...