Γκαρσία: Σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη

Σε δηλώσεις του ο Πάμπλο Γκαρσία αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της Φενέρ, αλλά και στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος
Γκαρσία: Σημαντικό να αρχίσουμε με νίκη
Για τις στιγμές που έζησε κόντρα στη Φενέρ, την πρόκριση του ΠΑΟΚ αλλά και την κλήρωση των ομίλων του «Γιουρόπα Λιγκ» μίλησε σε συνέντευξη του ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ουρουγουανός άσος που ήταν και ο πολυτιμότερος παίκτης στον αγώνα με τη Φενέρ μίλησε στην εφημερίδα «ΣΠΟΡ του Βορρά».

Αναλυτικά τα όσα είπε ο ίδιος:

«Ήμουν φτιαγμένος με την πρόκριση. Είχα "κλειδώσει" στο μυαλό μου επί δυο μέρες που βρισκόμασταν στην Κωνσταντινούπολη, ότι θα φύγουμε από το γήπεδο μόνο εάν πάρουμε την πρόκριση. Το πόσο κουρασμένος ήμουν το κατάλαβα την επόμενη ημέρα. Την ώρα του ματς είχα τόσο μεγάλη επιθυμία να αποκλείσουμε την Φενέρμπαχτσε, που δεν σκεφτόμουν και δεν αισθανόμουν τίποτα άλλο», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Έγώ Έλληνας δεν είμαι, αλλά θα μπορώ να λέω τουλάχιστον στην πατρίδα μου ότι έπαιξα για την Ελλάδα».

Για την κλήρωση είπε: «Θεωρώ ότι είναι καλή η κλήρωση. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η Βιγιαρεάλ και η Μπριζ είναι ομάδες που μπορείς να τις κερδίσεις όλες, αλλά και να χάσεις από όλες. Δεν είναι όμως αχτύπητες και όπως δείξαμε στα παιχνίδια με τον Άγιαξ και την Φενέρμπαχτσε, μπορούμε να ανταγωνιστούμε όλες τις ομάδες».

Για το ματς πρεμιέρα με τον Πανσερραϊκό: «Έχουμε μπροστά μας την πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Στο ματς με τον Πανσερραϊκό πρέπει να προσέξουμε πολύ και να συγκεντρωθούμε σε αυτή την αναμέτρηση. Είναι σημαντικό να αρχίσουμε με μια νίκη και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας που θα γεμίσει το γήπεδο».

Αναφερόμενος στο κλίμα που υπάρχει στην ομάδα: "Όλοι κερδίζουμε και όλοι χάνουμε. Εγώ έπαιξα ακόμη και για τον Βιτόλο που απουσίαζε. Το ίδιο θα έκανε και αυτός για μένα. Παίξαμε ακόμη και για τα παιδιά που έκαναν προθέρμανση, αλλά τελικά δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Όλοι πρέπει να αισθανόμαστε μέλη της ίδιας ομάδας. Γιατί όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε".

Διαβάστε ακόμη...