"Φτιάχνουμε καινούρια ομάδα"...
SHARE:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του :
Για τα πολλά γκολ που δέχθηκε;
Δώρο στον Παναθηναϊκό. Είχαμε τη μπάλα στα πόδια μας, δώσαμε τη μπάλα, δε μετακινηθήκαμε. Δε συμβαίνουν συχνά αυτά. Ήταν και προσωπικές λάθος επιλογές. Όταν βάζεις τρία γκολ εκτός έδρας απαγορεύεται ακόμα και να φέρεις ισοπαλία. Όχι και να χάσεις. Με καλές επιλογές γυρίσαμε το ματς, βάλαμε γκολ καταπληκτικά και μέσα σε πέντε λεπτά το πετάξαμε, χωρίς κανένα λόγο. Είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί περίμενα να κερδίσουμε το παιχνίδι ώστε να είμαστε κοντά. Τώρα τα πράγματα είναι δύσκολα.
Για τον Κάτσε;
Τι λέτε; Για ποιόν άξονα να μιλήσουμε; Ο άξονας έφταιγε για τα γκολ; Το εξάρι έλειπε; Άλλη ερώτηση.
Υπάρχει πρόβλημα με την αμυντική λειτουργία; Πως θα λυθεί;
Φτιάχνουμε μια καινούρια όμαδα όπως θα έπρεπε να ξέρετε. Με αυτή την ομάδα που ξεκίνησα το καλοκαίρι, τώρα φτιάχνω μια καινούρια ομάδα μέσα στο Φλεβάρη. Το γνωρίζει κανείς αυτό; Είναι λογικό λοιπόν να υπάρχουν αυτά τα προβλήματα. Τα νέα παιδιά που ήρθαν πρέπει να καταλάβουν τι ζητάμε στο γήπεδο. Σε κάποια γκολ των αντιπάλων απλά κοιτάνε τη σέντρα και δεν αντιδρούν. Δεν έχει να κάνει με τακτική. Έχει να κάνει με ομοιογένεια. Θέλει χρόνο, μέσα από αγώνες να γίνουν λάθη και να συζητήσουμε τι πρέπει να διορθωθεί. Είναι πολλά που δε γίνεται να σας εξηγήσω. Έχω πολύ δουλειά τώρα.
Για τις συνεχόμενες τεσσάρες; 37 γκολ παθητικό ο ΠΑΟΚ, 26 η Καλλονή;
Αυτά λέμε τώρα. Δεν είναι μόνο αυτοί που ήρθαν, αλλά και αυτοί που έφυγαν. Η ομάδα έχει πολλά προβλήματα στους άξονες, χωρίς να μπορεί να ανταποκριθεί. Τα γκολ που τρώει η ομάδα είναι απαράδεκτα. Για τον κόσμο είναι εντυπωσιακά τα μεγάλα σκορ, για εμάς όχι. Όταν κερδίζεις, περνάει «έτσι». Πρέπει να δουλέψουμε πολύ.
Τι να περιμένουμε πλέον εφόσον λέτε πως χτίζετε νέα ομάδα ξανά;
Θα δούμε τι θα γίνει. Είμαι ευχαριστημένος από την ομάδα. Εσείς κρίνετε μόνο την ήττα. Ένα παιχνίδι ντέρμπι, με μια πολύ καλή επιθετικά ομάδα, με έμπειρους παίκτες και ανεβασμένα παιδιά, κι εμείς ήρθαμε και κάναμε τρία γκολ κι άλλες ευκαιρίες.
Για τους στόχους πλέον;
Μη με ρωτάτε τώρα τι θα κάνουμε το Μάιο. Το κριτήριο είναι ότι αυτή η ομάδα είναι μέρα με τη μέρα καλύτερη. Θα τα συζήσουμε τα λάθη μας. Στόχος είναι να σταματήσουμε τα παιδαριώδη λάθη. Δεν είναι σε ένα πρόσωπο μόνο. Κάθε φορά και άλλος κάνει το λάθος. Το πληρώνουμε συνέχεια.