«Tους βρίσκουμε στην καλύτερη κατάσταση» (vid)

Το "novasports.gr" βρέθηκε στην προπόνηση της Πέμπτης και συνομίλησε με τον τεχνικό του ΠΑΟΚ, Αγγελο Αναστασιάδη...
«Tους βρίσκουμε στην καλύτερη κατάσταση» (vid)

Του ζητήθηκαν οι σκέψεις του για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το ποδόσφαιρο, την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο "Δικέφαλος" και το πως επηρέασε την ομάδα η διακοπή, τις σκέψεις για την επικείμενη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό και το σχόλιό του αναφορικά με τη ... λειψανδρία λόγω τραυματιών αλλά και τιμωρίας στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

Οι σκέψεις του για τις αποφάσεις που πάρθηκαν για το πρωτάθλημα: "Κάθε φορά δίνουμε ευχολόγια, όλοι ευχόμαστε, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα, για να μπορέσει κι ο κόσμος και εμείς να λειτουργήσουμε όπως όλη η Ευρώπη, όλος ο κόσμος. Το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα για να το χαίρεσαι, με πάρα πολλά συναισθήματα. Εμείς δυστυχώς στην Ελλάδα τα κάνουμε όλα λάθος. Πιστεύω να παρθούν αυτά τα συγκεκριμένα μέτρα που θα κάνουν το ποδόσφαιρο όπως σε όλο κόσμο".

Για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, μετά τη διακοπή, ανέφερε: "Σίγουρα όταν προετοιμάζεσαι και δεν γίνεται το παιχνίδι δημιουργεί θέματα. Είμαστε υποχρεωμένοι και προετοιμασμένοι να το κάνουμε αυτό, γιατί  δεν είναι η πρώτη φορά φέτος. Σίγουρα είναι ένα παιχνίδι πάρα πολύ δημαντικό για εμάς και για τον αντίπαλο, που έρχεται από μια μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Τους βρίσκουμε στην καλύτερη τους κατάσταση μπορώ να πω και ελπίζω και πιστεύω να είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε, ώστε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα".

Για τον αποκλεισμό του Κάτσε δήλωσε: "Κοιτάξτε τις αποφάσεις τις παίρνω εγώ και αυτή την απόφαση την έχω πάρει από το καλοκαίρι και έτσι λειτουργούμε, δεν αλλάζει. Κανένας δεν γνωρίζει αν θα είναι θετικό ή αρνητικό. Αλλά εμείς είπαμε αυτό θα κάνουμε και αυτό κάνουμε. Είναι πολύ απλά τα πράγματα για μένα, με όποιον αντίπαλο και να παίζαμε, αυτή είναι η λειτουργία της ομάδας με μένα προπονητή. Αυτή είναι η δική μου απόφαση και όλη την ευθύνη την φέρνω εγώ,. Δεν υπάρχει κανένας άλλος. Αλλά απορώ όμως γιατί μου κάνετε αυτές τις ερωτήσεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δημιουργείται τόσο πολύ μεγάλο θέμα. Ο ΠΑΟΚ έχει παίξει χωρίς τον Κάτσε εφτά αγωνιστικές. Με τον Τζιόλη τέσσερις μήνες. Και με όλους τους άλλους. Να μην σταθούμε σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Εκείνο που έχει σημασία για εμάς είναι ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, με έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από εμάς και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ πειθαρχημένοι για να μπορέσουμε να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε".

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε στο video.

Διαβάστε ακόμη...