"Θέλω να δώσω περισσότερα στον ΠΑΟΚ"

Ο Κριστιάν Νομπόα παραλαμβάνοντας το βραβείο για το Best Goal για της 25η αγωνιστικής, τόνισε πως έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για άλλα 2,5 χρόνια και ανέφερε πως ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο...
"Θέλω να δώσω περισσότερα στον ΠΑΟΚ"

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το γκολ με τη Βέροια: «Θέλω να ευχαριστήσω όλη την ομάδα και τον Σκόνδρα για την ωραία πάσα που μου έδωσε. Το πιο σημαντικό ήταν όμως πως πήραμε τη νίκη, κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ».

Για το αν υπάρχει όρος αποχώρησης το καλοκαίρι στο συμβόλαιό του: «Δεν υπάρχει όρος τέτοιο στο συμβόλαιό μου. Εχω συμβόλαιο για 2,5 χρόνια, αλλά όπως συμβαίνει σε κάθε ομάδα, σε κάθε ποδοσφαιριστή αν έρθει πρόταση, μπορεί κάποιος να με αγοράσει από τον ΠΑΟΚ. Αλλά ειδικός όρος δεν υπάρχει».

Για τα πρόσφατα άσχημα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ: «Ηταν μία δύσκολη περίοδος, δεν πήραμε αποτελέσματα. Αυτό που μετράει είναι πως όλοι είμαστε μια ομάδα, ενωμένοι και δεν μας νοιάζει τι λέγεται ή τι ακούγεται. Πήραμε μια νίκη ψυχολογίας και πιστεύω πως θα είμαστε πολύ καλύτεροι στη συνέχεια».

Για την παρουσία του στην ομάδα: «Αισθάνομαι καλά και προσπαθώ να δίνω και κάτι περισσότερο. Θέλω να δώσω κυκλοφορία στην ομάδα για να φτιάχνει ευκαιρίες. Στο παιχνίδι με τη Βέροια, αυτό έκανα απλώς έβαλα το γκολ και φάνηκε ακόμα πιο πολύ η παρουσία μου».

Για το σύστημα με τρία στόπερ του ΠΑΟΚ στη Βέροια: «Η αλήθεια είναι πως βοηθάει όταν έχεις ένα παίκτη πίσω σου που ξέρεις πως θα σε καλύψει. Αυτό μου αφήνει το ελεύθερο να βγω πιο μπροστά χωρίς να σκέφτομαι πολύ την άμυνα».

Για το ποιος από τους Κλάους, Περέιρα και Μακ θα βγει πρώτος σκόρερ: «Δεν ξέρω. Ο Κλάους νομίζω».

Διαβάστε ακόμη...