Μουσλί: «Είμαι ΠΑΟΚΑΡΑ»

Ο Βόσνιος επιθετικός σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς φάνηκε πολύ ικανοποιημένος, τόσο για το γκολ, όσο και για την πρόκριση
Μουσλί: «Είμαι ΠΑΟΚΑΡΑ»
O Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έστειλε στον 7ο ουρανό την ομάδα του και τον κόσμο του ΠΑΟΚ με το γκολ που πέτυχε στο 102'. Το Αλάνι πανηγύρισε έξαλλα το γκολ της πρόκρισης και όπως είπε μετά το τέλος του αγώνα «Πίστευα πως μπορώ να σκοράρω».

Ο Βόσνιος επιθετικός σε δηλώσεις που έκανε μετά το ματς φάνηκε πολύ ικανοποιημένος, τόσο για το γκολ, όσο και για την πρόκριση:

"Είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση και για το γκολ. Είναι μία πρόκριση που ήρθε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η Φενέρμπαχτσε. Ξέρουμε όλοι πόσο πλούσια ομάδα είναι και τι δυναμική έχει η Φενέρμπαχτσε. Παίξαμε με μεγάλη καρδιά και ψυχή και πήραμε άξια την πρόκριση".

Για το αν ήταν εύκολο να έρθει από τον πάγκο και να βάλει γκολ τόνισε: "Για μένα και τον κάθε επιθετικό είναι σημαντικό να σκοράρει. Δεν κοιτάζω, όμως, μόνο τον εαυτό μου γιατί είμαι μέρος του συνόλου. Είμαι και εγώ ένας ΠΑΟΚάρας. Πίστευα πως μπορώ να σκοράρω. Μάλιστα πριν μπω είπα στον τέταρτο πως τώρα θα σας διασκεδάσω"

Για την ψυχραιμία στη φάση του γκολ: "Πρέπει να είσαι πάντα συγκεντρωμένος και να αρπάζεις την ευκαιρία. Ήρθα από τον πάγκο και είχα αυτοπεποίθηση πως θα σκοράρω. Ήμουν ήρεμος τη στιγμή που πήρα την μπάλακαι πίστευα πως θα σκοράρω".

Διαβάστε ακόμη...