Κοτσαμάν: «Θα προκριθούμε»

Ο Αϊκούτ Κοτσαμάν στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στους  δημοσιογράφους, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση στον αυριανό αγώνα. Ερκίν: "Μόνο νίκη"
Κοτσαμάν: «Θα προκριθούμε»
Ο Αϊκούτ Κοτσαμάν στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα το μεσημέρι στους  δημοσιογράφους, εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πρόκριση στον αυριανό αγώνα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Σε γενικές γραμμές μπορούμε να πούμε ότι έχουμε ένα καλό σκορ από το πρώτο ματς, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει το πλεονέκτημα. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ πειθαρχημένη, πολύ καλά οργανωμένη αμυντικά και σκληρή ομάδα και το ότι παίζουμε στην έδρα μας είναι πολύ σημαντικό για μας μιας και θα έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας. Οι φίλαθλοί μας είναι οι καλύτεροι. Πρέπει οπωσδήποτε να προκριθούμε αύριο, γιατί δεν έχουμε άλλη ευκαιρία. Πρέπει να πετύχουμε δύο γκολ. Νομίζω ότι θα τα καταφέρουμε, θα φτάσουμε στο σκορ που πρέπει και θα είμαστε εμείς αυτοί που περάσουν στους ομίλους του Europa League».
Για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο τερματοφύλακας της Φενέρ Βολκάν , είπε: «Είναι δύσκολο να παίξει ο Βολκάν, αλλά εμείς θα τον περιμένουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Θεωρώ ότι ο Μπίλιτσα και ο Σεμίχ θα είναι στην διαθεσή μου για τον αυριανό αγώνα. Και οι δύο έχουν περισσότερες πιθανότητες να παίξουν από ότι ο Βολκάν».

Για το πως θα παρατάξει την ομάδα του στον αγωνιστικό, δήλωσε: «Λίγο διαφορετικά σε σχέση με το παιχνίδι με την Τραμπζονσπόρ. Εκεί πληρώσαμε το κακό  μας ξεκίνημα. Άφησα έξω τους Άλεξ και Στοχ γιατί τους ήθελα φρέσκους για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι ώρες που μεσολαβήσαν είναι πολλές και τώρα έχουμε αρκετούς παίκτες στην διάθεσή μας».

Ερκίν: "Μόνο νίκη"

Ο Τσανέρ Ερκίν, ήταν ο παίκτης που εκπρόσωπησε τους ποδοσφαιριστές της Φενέρ, στη συνέντευξη Τύπου. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ερκίν: «Στο πρώτο παιχνίδι χάσαμε 1-0 και γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο παίζει ρόλο. Πρέπει να έχουμε την υποστήριξη των οπαδών μας για να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, να πάρουμε τη νίκη και να κάνουμε μία καλή πορεία στη συνέχεια. O ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλες φιλοδοξίες και πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας για να πάρουμε αυτό που θέλουμε. Πρέπει να δώσουμε μία μάχη και να παλέψουμε και χωρίς αυτά τα δύο στοιχεία δε μπορούμε να πιστεύουμε ότι θα πάρουμε τη νίκη. Σίγουρα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός για μία θέση στην ενδεκάδα, πιστεύω ότι θα αγωνιστούν οι καλύτεροι δυνατοί για να νικήσουμε σε αυτό το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ».

Διαβάστε ακόμη...