Δερμιτζάκης: "Μας αρέσουν τα δύσκολα"

Στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε δηλώσεις ενόψει του αυριανού αγώνα με την Φενέρ
Δερμιτζάκης: "Μας αρέσουν τα δύσκολα"
Στην αίθουσα συνεντεύξεων του γηπέδου της Τούμπας ο Παύλος Δερμιτζάκης έκανε δηλώσεις ενόψει του αυριανού αγώνα με την Φενέρμπαχτσε.
Ο προπονητής του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι έχει ήδη καταλήξει στους παίκτες που θα αγωνιστούν  στην αρχική 11άδα, καθώς επίσης και στον τρόπο που θα αντιμετωπίσει αύριο τη Φενέρ, ενώ τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ βελτιωμένος σε σχέση με τα παιχνίδια που έδωσε  κόντρα στον Άγιαξ...

Στο ξεκίνημα των δηλώσεών του αναφερόμενος στο θάνατο του  Μπαχράμη, είπε: "Πρώτα από όλα θέλω να δώσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Παναγιώτη του Μπαχράμη. Όλη η Ελλάδα θρηνεί την απώλεια ενός ανθρώπου που είχα την τιμή να είμαι συμπαίκτης του στα πρώτα του βήματα στην Καλαμάτα. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που το σκεπάζει..."

Σχετικά με τον αυριανό αγώνα κόντρα στην Φενερμπαχτσέ: "Πρόκειται ασφαλώς για ένα σπουδαίο και ιδιαίτερο παιχνίδι. Όπως κοιτάξαμε  τον Άγιαξ, έτσι πρέπει να κάνουμε και με τη Φενέρ. Στον προηγούμενο γύρο αντιμετωπίσαμε μία μεγάλη ομάδα έτσι όπως έπρεπε.  Για αυτό το ματς θα είμαστε πιο βελτιωμένοι, αφού δουλέψαμε πολλά πράγματα. Θα δείξουμε την ομάδα που θέλουμε όλοι μας. Γνωρίζουμε ότι η Φενερ είναι μια ομάδα με μεγάλους παίκτες, τεράστιο μπάτζετ, αλλά μην ξεχνάμε ότι τις ομάδες δεν τις κάνουν τα λεφτά και τα ονόματα. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε πίστη και είμαστε ομάδα που μας αρέσουν τα δύσκολα. Ξέρουμε ότι θα χουμε την στήριξη του κόσμου, αφού για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ η ομάδα αποτελεί κομμάτι τους. Ελπίζω να τα καταφέρουμε. Θέλουμε  πρώτα το μηδέν στην άμυνα και κάποιο ή κάποια γκολ που θα μας βοηθήσουν στην ρεβάνς."

Για τον τρόπο που πρέπει να αγωνιστεί η ομάδα :"Πρέπει να πιέσουμε για να δώσουμε έμφαση στην επιθετική μας λειτουργία, αλλά παράλληλα πρέπει να προσέξουμε την εστία μας σαν κόρη οφθαλμού για να κρατήσουμε το μηδέν στην άμυνα."

Για το τι πρέπει να προσέξει περισσότερο ο ΠΑΟΚ: "Μας απασχολεί ο τρόπος παιχνιδιού της άλλης ομάδας. Πρέπει να προσέξουμε κάποια στοιχεία του παιχνιδιού της Φενέρ και κάποιους παίκτες της, αλλά πιο πολύ μας νοιάζει το πως θα παίξει η δικιά μας η ομάδα. Σε αυτό το κομμάτι εγώ προσωπικά είμαι πολύ σίγουρος ότι θα πετύχουμε το στόχο μας. Για αυτό άλλωστε έχω κατασταλάξει για την αρχική ενδεκάδα."

Για τα οφέλη μιας πιθανής  πρόκρισης του "Δικεφάλου": " Σίγουρα όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά σε όποια διοργάνωση κι αν παίζεις. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει πάντα να δείχνει το στίγμα της. Σίγουρα μία πιθανή πρόκριση θα έχει πολλά οφέλη. Οικονομικά, ψυχολογικά και θα ανεβάσει και το πρεστίζ του συλλόγου Θα πρέπει να τονίσω ότι στον σχεδιασμό της ομάδας δεν ήταν μοναδικός στόχος το να περάσω και να συνεχίσουμε σε μία διοργάνωση. Ο προγραμματισμός συνεχίζεται καθημερινά. Βέβαια, ένας αποκλεισμός δεν θα φέρει την καταστροφή."

Για το αν θα παίξουν ρόλο οι απουσίες της Φενερμπαχτσέ:"Οι πληροφορίες που έχουμε λένε ότι υπάρχουν απουσίες στην Φενέρ. Αν δει κανείς όμως το ρόστερ της ομάδας θα καταλάβει ότι δεν μπορούμε να μιλάμε για απώλειες. Είναι μία μεγάλη ομάδα και περιμένουμε να παίξει όπως στην Ελβετία με την Γιουνγκ Μπόις. Θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις όποιες αδυναμίες της και θα προσπαθήσουμε να προσέξουμε στα σημεία που υπερέχουν  σε σχέση με μάς.

Το μήνυμα που στέλνει στον κόσμο του ΠΑΟΚ: "Δεν χρειάζεται να στείλω κανένα μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ. Ο κόσμος είναι κομμάτι της ομάδας μας. Μήνυμα στέλνεις όταν κάτι δεν πάει καλά. Στον αγώνα με τον Άγιαξ ο κόσμος έστειλε πολλαπλά μηνύματα. Έδειξε σε όλους πως πρέπει να συμπεριφέρεται ένας κόσμος που βρίσκεται δίπλα στην ομάδα και ξέρει τι θέλει. Μετά τον Άγιαξ, είχα πει ότι ο κόσμος κέρδισε και πέρασε στην επόμενη φάση."

Διαβάστε ακόμη...