«Βαρόμετρο της Φενέρ ο Άλεξ»

Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην τουρκική εφημερίδα «Fanatic», Δερμιτζάκης και Σαλπιγγίδης ξεχώρισαν από τους αντιπάλους τον Άλεξ.
«Βαρόμετρο της Φενέρ ο Άλεξ»
Σε συνέντευξη που παραχώρησαν στην τουρκική εφημερίδα «Fanatic», Παύλος Δερμιτζάκης και Δημήτρης Σαλπιγγίδης συμφώνησαν ότι οι αναμετρήσεις με τη Φενέρ θα είναι δύσκολες και ξεχώρισαν από τους αντιπάλους σαν πιο επικίνδυνο τον Άλεξ.

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Η Φενερμπαχτσέ είναι πολύ έμπειρη ομάδα, η οποία μάχεται σε όλα τα παιχνίδια και μπορεί να ξοδέψει πολλά περισσότερα χρήματα σε μεταγραφές από ότι εμείς. Πιστεύω ότι οι δύο ομάδες δεν έχουν πολλά να κρύψουν η μια από την άλλη και περιμένω μεγάλη μάχη στο γήπεδο, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι τόσο εμείς όσο και αυτοί προερχόμαστε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Από τους παίκτες της Φενερμπαχτσέ ξεχωρίζω τον Άλεξ, ο οποίος είναι εξαιρετικά ταλαντούχος. Επίσης, ο νέος επιθετικός τους, ο Νιάνγκ, είναι ικανότατος και δεν είναι καλό που θα παίξει εναντίον μας», ήταν τα λόγια του Παύλου Δερμιτζάκη, ο οποίος εντυπωσίασε τους Τούρκους δημοσιογράφους με την εικόνα του ναού της Αγίας Σοφίας που είχε στο γραφείο του.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Δημήτρη Σαλπιγγίδη: «Η Φενερμπαχτσέ θα αντιμετωπίσει το παιχνίδι σαν να ήταν το τελευταίο της σεζόν. Προερχόμαστε και οι δύο από το Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά αυτοί αποκλείστηκαν ενώ ήταν το φαβορί. Διαθέτουν μεγάλους ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Λουγκάνο, Άλεξ, Νιάνγκ και Γκουίθα. Πρέπει να πάρουμε καλό αποτέλεσμα στην έδρα μας και να το υπερασπιστούμε εκεί, γιατί η ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης θα είναι δύσκολη. Η Φενερμπαχτσέ θα έχει απουσίες στην άμυνα, αλλά αυτό δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία γιατί στο τέρμα υπάρχει ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Ευρώπης, ο Βολκάν».

Διαβάστε ακόμη...