«Ξέρουμε τον ΠΑΣ» (video)

Ο Στέλιος Ποζατζίδης υπογράμμισε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό του ΠΑΟΚ, απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στο γήπεδο «Ζωσιμάδες».
«Ξέρουμε τον ΠΑΣ» (video)

Ο Έλληνας παίκτης του «Δικέφαλου» του Βορρά αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που θα έχει ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου, λόγω των καιρικών συνθηκών.

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και αυτό με τον ΠΑΣ είπε: "Είναι πολύ κοντα τα δύο παιχνίδια, πρέπει να κάνουμε καλή διαχείριση των δυνάμεων να ξεκουραστούμε, γι' αυτό και ο προπονητής επέλεξε να χρησιμοποιήσει και διαφορετικούς παίκτες. Ξέρουμε τον αντίπαλο, έχουμε παίξει μαζί του, είναι ένα δύσκολο ματς, λογικά θα γίνει σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, θα δώσουμε το καλύτερο που μπορούμε και πάμε για τη νίκη".

Όσο για το τι κρατάει από το παιχνίδι με την Κέρκυρα: "Μετά από δύο συνεχόμενα άσχημα ματς, θέλαμε πάρα πολύ να κερδίσουμε με την Κέρκυρα και ο κόσμος το περίμενε και αυτό φάνηκε από κάποιες αποδοκιμασίες που υπήρχαν όταν η μπάλα κολλούσε, όταν η μπάλα δεν πήγαινε εκεί που έπρεπε, δείξαμε ότι και υπό αυτήν την πίεση μπορούμε να ανταπεξέλθουμε, αυτό κρατάμε και πάμε δυνατά για τη νίκη"

Σε ερώτηση αν ο ΠΑΟΚ μακριά από την έδρα του βγάζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθεση, απάντησε: "Δεν το πιστεύω αυτό, κάθε ματς το κοιτάμε ξεχωριστά, στην Τούμπα έχουμε τον κόσμο που μας δίνει την ώθηση, και εκτός τον έχουμε, δεν πιστεύω πως ισχύει αυτό που τέθηκε σαν ερώτηση"...

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Διαβάστε ακόμη...