Ίλιεφ: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει"

Δηλώσεις μετά τη λήξη του χτεσινού φιλικού έκανε ο Ίβιτσα Ίλιεφ, στους εκπροσώπους των ΜΜΕ
Ίλιεφ: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να περάσει"
Ο Ίβιτσα Ίλιεφ φόρεσε την ασπρόμαυρη φανέλα την πρώτη σεζόν του Σάντος στην ομάδα, συγκεκριμένα  τη σεζόν 2007-2008. Ο Σέρβος επιθετικός λόγω των συνεχόμενων τραυματισμών του δεν μπόρεσε να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες και ουσιαστικά η παρουσία του στον "Δικέφαλο" πέρασε σχεδόν απαρατήρητη. Ήταν η πιο ηχηρή μεταγραφή του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι του 2007, ενός παίκτη με πολύχρονη θητεία στην Παρτιζάν αλλά  και στην ιταλική Μεσίνα.
Αν θυμόμαστε ιδιαίτερα κάτι από αυτόν είναι το γκολ στο Καυτατζόγλειο κόντρα στην Καλαμαριά, παιχνίδι στο οποίο ο Ίβιτσα σκόραρε το 2ο γκολ του ΠΑΟΚ μια παγωμένη Κυρακή του Φλεβαρη του  2008 (17/2)

Στο χτεσινό φιλικό ο Ίλιεφ ξεκίνησε βασικός με την ομάδα της Παρτιζάν και  για 60 περίπου  λεπτά  έπαιζε στην αριστερή πλευρά της επίθεσης της σερβικής ομάδας. Όταν αντικαταστάθηκε από τον Μίλιτς,  ο κόσμος τον χειροκρότησε και αυτός ανταπέδωσε ...
Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του ματς στους εκπροσώπους του Τύπου ανέφερε: "Ένιωσα πολύ όμορφα απόψε. Ο κόσμος εδώ είναι πάντα υπέροχος και χαίρεσαι  πραγματικά να παίζεις σε τέτοιο όμορφο  κλίμα. Μπορώ να πω ότι στη Θεσσαλονίκη νιώθω το ίδιο με το Βελιγράδι".

Αναφερόμενος στην εμπειρία του από την χρονιά που αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ τόνισε: "Δεν ήταν καλή χρονιά εκείνη για μένα αγωνιστικά, αλλά ήταν σε προσωπικό επίπεδο καθώς τότε γεννήθηκε η κόρη μου. Έκανα τη χειρότερη χρονιά από άποψη απόδοσης και ταυτόχρονα την καλύτερη από  άποψη ζωής. Έχω καλούς φίλους εδώ και έρχομαι συχνά  για διακοπές".

Για το αν ο ΠΑΟΚ είναι σε θέση να αποκλείσει της Φενέρμπαχτσε είπε: "Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες και δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση . Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω πως μπορεί να περάσει την "Φενέρ".

Διαβάστε ακόμη...