Λίνο: «Έτοιμος με Φενέρ»

Έτοιμος δήλωσε πως θα είναι στις αναμετρήσεις με την Φενερμπαχτσέ ο Άλβες Λίνο.
Λίνο: «Έτοιμος με Φενέρ»
Έτοιμος δήλωσε πως θα είναι στις αναμετρήσεις με την Φενερμπαχτσέ ο Άλβες Λίνο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που στο φιλικό με την Παρτιζάν στην Τούμπα αγωνίστηκε για πρώτη φορά μετά από σχεδόν τρεις μήνες απουσίας, έκανε δηλώσεις στον Sport103FM .

Για την αναγκαστική απουσία του λόγω τραυματισμού : "Ήταν πολύ δύσκολο να απέχω από τους αγώνες. Έβλεπα από την τηλεόραση τουςσυμπαίκτες μου να αγωνίζονται και αισθανόμουν πολύ άσχημα, που δεν μπορούσα κι εγώ να βοηθήσω. Προσπαθώ συνεχώς  να καλύψω τον χαμένο χρόνο και να φτάσω στο επίπεδο των συμπαικτών μου".

Για το αν θα παίξει με τη Φενέρμπαχτσε : "Θα είμαι έτοιμος. Ακόμη και τώρα είμαι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση και αυτά τα παιχνίδια τα περιμένω πώς και πώς. Θα ήταν κρίμα να μην παίξω ούτε σ΄ αυτά τα ματς. Πιστεύω ότι θα είμαι 99% έτοιμος".

Για τα παιχνίδια με τον Άγιαξ: "Μας έλλειπε η συγκέντρωση στο δεύτερο παιχνίδι, ειδικά στο κρίσιμο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου , που δεχτήκαμε τα γκολ. Η αντίδραση της ομάδας, πάντως, ήταν πολύ καλή και ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι είναι άξιος αντίπαλος του Άγιαξ. Δε χάθηκε ο κόσμος, κοιτάμε μπροστά, μπορούμε να αποδείξουμε ακόμη, όλα αυτά, που αξίζουμε σαν ομάδα".

Για το Europe League : "Εφόσον αποκλειστήκαμε από το Champions League, η πρόκριση στους ομίλους του Europe League είναι μονόδρομος για μας. Όλα αυτά, που έγιναν μέχρι σήμερα θα μας κάνουν καλύτερους, θα βγάλουν τον καλύτερο εαυτό μας.  Ήταν ένα καλό μάθημα γοια όλους μας , είδαμε τα λάθη μας".

Για τον καινούριο  προπονητή : "Χαίρομαι πραγματικά που ο Δερμιτζάκης λέει καλά λόγια για μένα. Δεν μπορώ να τον συγκρίνω με Μπερέτα, αλλά είμαι πολύ ικανοποιημένος με την κατάσταση, που επικρατεί τώρα στην ομάδα  και με τις προπονήσεις, που γίνονται".

Για τον Φερνάντο Σάντος : "Ο Σάντος είναι ένας προπονητής, που πραγματικά τον έχω στην καρδιά μου. Τον ευχαριστώ, που έδειξε τόση υπομονή μαζί μου και με ανέδειξε. Μην ξεχνάμε ότι είναι ο προπονητής, που έφτιαξε τον ΠΑΟΚ και αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά σ΄ αυτόν. Έμαθα πάρα πολλά μαζί του, μέσα από την προπόνηση με έμαθε να δουλεύω. Ήταν περίπλοκο και περίεργο για μας, που ξαφνικά μείναμε χωρίς τον Σάντος κι έπρεπε να αλλάξουμε προπονητή. Είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να δείχνουμε εμπιστοσύνη σε κάθε προπονητή. Κάθε φορά, που έρχεται στο μυαλό μου ο Σάντος, θυμάμαι τις λέξεις: αφοσίωση, πίστη, δουλειά. Είναι σίγουρο ότι μου λείπει πολύ".

Διαβάστε ακόμη...