Σάλπι: Κρίμα που αποκλειστήκαμε

Δηλώσεις για τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Champions League , έκανε ο Δημήτρης  Σαλπιγγίδη στο προσωπικό του blog
Σάλπι: Κρίμα που αποκλειστήκαμε
Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τον αποκλεισμό από τα πλέι οφ του Τσαμπιονς Λιγκ κι αυτό δεν είναι εύκολο. Χαρακτηριστικές είναι εξάλλου οι απόψεις του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο προσωπικό blog του . Ο διεθνής επιθετικός έγραψε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο την απογοήτευσή του.

"Καταφέραμε να βάλουμε τρία γκολ στον Άγιαξ και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να προκριθούμε", γράφει αρχικά. "Μπορούμε να πούμε για την καλή παρουσία του πρώτου ημιχρόνου, όταν πετύχαμε ένα γκολ και μπορούσαμε να βάλουμε και δεύτερο, μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα, έστω κι αν δεν είναι ακόμη στο επιθυμητό επίπεδο, κοίταξε στα μάτια τον Άγιαξ, αλλά δυστυχώς αυτό το νεκρό δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο μας στοίχισε και χάσαμε την πρόκριση. Λες και μπήκαμε στο γήπεδο σαν υπνωτισμένοι. Αν είχαμε λίγη τύχη παραπάνω, μπορεί να μη δεχόμασταν τρία γκολ και μάλιστα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά σ΄ αυτό το ματς δεν είχαμε την τύχη, που είχαμε στην Ολλανδία. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο".

"Εχουμε άλλη μια ευκαιρία με το Γιουρόπα"
Ο άνθρωπος που έδωσε πνοή στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ έγραψε και για την αντίδραση της ομάδας, όταν το σκορ ήταν στο 1-3 κι όλα έμοιαζαν χαμένα. "Η αλήθεια είναι πως με την αγωνιστική μας παρουσία, δημιουργήσαμε προσδοκίες γι΄ αυτά τα παιχνίδια. Δείξαμε ότι θα μπορούσαμε να έχουμε περάσει κι αυτό είναι που μας πικραίνει περισσότερο. Το παλέψαμε, πήγαμε να γυρίσουμε το ματς, δεν το παρατήσαμε, μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής κυνηγήσαμε το 4ο γκολ, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Είναι κρίμα, που ήρθαν έτσι τα πράγματα. Νιώθουμε όλοι μέλη της προσπάθειας, που γίνεται στον ΠΑΟΚ και γνωρίζαμε ότι αυτή πρόκριση θα έλυνε τα χέρια της διοίκησης. Έχουμε άλλη μία ευκαιρία, με το Γιουρόπα Λιγκ, που δεν είναι αμελητέα διοργάνωση και θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε περισσότερο σ΄ αυτό το διάστημα, για να είμαστε πιο έτοιμοι".

 

Διαβάστε ακόμη...