"Τελικός για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι"

Ο Άγγελος Αναστασιάδης μιλώντας ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ντιναμό Μινσκ, τόνισε μεταξύ των άλλων πως για τον ΠΑΟΚ το αυριανό ματς είνει τελικός ...
"Τελικός για τον ΠΑΟΚ το παιχνίδι"

Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του Δικεφάλου:

Αρχικά είπε για το παιχνίδι:

"Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα παιχνίδι, με έναν αντίπαλο ο οποίος στην ουσία έχει μείνει εκτός Ευρώπης και αυτό αν είναι θετικό ή αρνητικό θα το ξέρουμε μετά το τέλος του παιχνιδιού. Συνήθως μια ομάδα η οποία δεν έχει στόχο και παίζει και μέσα στην έδρα της, παίζει ελεύθερα και άνετα χωρίς το ψυχολογικό βάρος, και αν συμβεί αυτό καταλαβαίνετε ότι το έργο μας θα είναι δύσκολο. Αυτό είναι κάτι που μας προβληματίζει όλους μας, συν το ότι η ομάδα έχει περίπου τρεις εβδομάδες αγωνιστική απραξία. Έλειπαν οι διεθνείς για αρκετό διάστημα και η ομάδα στην ουσία με τα προβλήματα που είχαμε έκανε όλη μαζί γύρω στις 4-5 προπονήσεις. Οπότε πρέπει και αυτό να μας προβληματίσει για να δούμε σε τι κατάσταση θα βρισκόμαστε" και συνέχισε λέγοντας...

"Βέβαια η προετοιμασία έγινε όλο αυτό το διάστημα γιατί έρχεται σερί συνεχόμενων αγώνων και δύσκολων παιχνιδιών σε Ευρώπη και πρωτάθλημα, οπότε η προετοιμασία έγινε για όλο αυτό το κομμάτι και τις τελευταίες βέβαια μέρες ασχοληθήκαμε περισσότερο με το συγκεκριμένο παιχνίδι όπως κάνουμε κάθε φορά για το παιχνίδι που έρχεται. Είμαστε σε μία φάση στην οποία έχουμε περάσει το 1/3 περίπου του πρωταθλήματος, ερχόμαστε από μια οδυνηρή ήττα μες στην έδρα μας και ελπίζω και πιστεύω να μας βοηθήσει αυτή -αρχής γενομένης από αύριο- να ξεκινήσουμε αυτό το σερί των παιχνιδιών με ένα αποτέλεσμα που θα μας δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουμε για τον επόμενο γύρο στην Ευρώπη. Θα κάνουμε και μία προπόνηση σήμερα, να πάμε να δούμε και τις καιρικές συνθήκες, να δούμε τι κατάσταση θα αντιμετωπίσουμε, γιατί είναι και αυτό κάτι που προβληματίζει και ελπίζω όλα τα παιδιά όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να εγκλιματιστούν σε αυτές τις καταστάσεις, έτσι ώστε και αυτό το εμπόδιο -γιατί υπάρχει θέμα και με αυτό- να μπορέσουμε να το ξεπεράσουμε όσο το δυνατόν γρήγορα και ανώδυνα"

Στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις:

Αν είναι καλό ή κακό για την ομάδα η αναβολή αγώνων του πρωταθλήματος: "Νομίζω ότι μίλησα για αυτό, είναι πρόβλημα γιατί είμαστε 20 μέρες σε αγωνιστική απραξία" 

Για την κατάσταση του Ρατς είπε: "Έπαιξε δύο παιχνίδια με την Εθνική Ρουμανίας, ολόκληρα 90λεπτα, είναι σε καλή κατάσταση, είναι καλά δεν έχει πρόβλημα"

Αν η μεγάλη σε έκταση νίκη του ΠΑΟΚ στο πρώτο ματς φέρνει χαλάρωση στην ομάδα, σχολίασε: "Θα ήταν το μεγαλύτερο λάθος που θα μπορούσαμε να κάνουμε αν σκεφτόμασταν έτσι. Για εμάς αυτό το παιχνίδι είναι τελικός" 

Διαβάστε ακόμη...