Γιολ: " "Δε φοβόμαστε την Τούμπα, κατώτερός μας ο ΠΑΟΚ "

Μετά τη μεσημεριανή συνέντευξη τύπου του Παύλου Δερμιτζάκη, ακολούθησε πριν λίγο και αυτή του Μάρτιν Γιολ
Γιολ: " "Δε φοβόμαστε την Τούμπα, κατώτερός μας ο ΠΑΟΚ "
Μετά τη μεσημεριανή συνέντευξη τύπου του Παύλου Δερμιτζάκη, ακολούθησε πριν λίγο και αυτή του τεχνικού του Άγιαξ.
Ο Ολλανδός προπονητής φάνηκε μάλλον αισιόδοξος, αλλά και αρκετά υπερόπτης, στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του επαναληπτικού με τον ΠΑΟΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Γιολ υποστήριξε πως η ομάδα του έχει τις δυνατότητες να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από την «καυτή» Τούμπα, λέγοντας ότι θα είναι αποτυχία αν αποκλειστεί από μία υποδεέστερη ομάδα.

Ο Μάρτιν Γιολ μεταξύ των άλλων είπε:

"Ήρθαμε δυστυχώς χωρίς τον Ινοχ, όμως και σήμερα περιμένουμε απάντηση από τον γιατρό για τον Λίντγκρεν. Αν δεν παίξει θα είναι σημαντική  ασφαλώς απώλεια. Το αποτέλεσμα στην Ολλανδία δεν ήταν θετικό  για εμάς, αλλά αν σκοράρουμε εδώ, έχουμε ευκαιρίες να περάσουμε.

Στο πρώτο παιχνίδι πιέζαμε από νωρίς και μάλιστα πάρα πολύ, σε όλους τους χώρους. Αυτός για μένα ήταν ο σωστός τρόπος. Είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Και ο ΠΑΟΚ είχε  καλή άμυνα και μεταφορά του παιχνιδιού από άμυνα σε επίθεση και έτσι πέτυχε σε μία φάση που δημιούργησε το γκολ. Παρόλα αυτά ο τρόπος παιχνιδιού μας  μας όμως ήταν σωστός.

Το αφήσαμε πίσω το αποτέλεσμα με Τβέντε. Πιο σημαντικό για εμάς  είναι το παιχνίδι με ΠΑΟΚ. Όταν λέω για εμάς, εννοώ για την ομάδα, για τους οπαδούς, για όλους.

Αν δεν περάσουμε δε  θα είναι αποτυχία. Όπως και πέρσι που παίξαμε στο Europa League ή να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα θα είναι επιτυχία. Θα είναι κρίμα όμως να αποκλειστούμε από ένα τουρνουά από μία ομάδα που δεν έχει τις ίδιες ποιοτικές δυνατότητες.

Στο προηγούμενο παιχνίδι είδαμε ότι ο ΠΑΟΚ είχε υπομονή στην ανάπτυξη και πήρε το αποτέλεσμα. Αν εμείς είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ θα ήμασταν σε καλύτερη θέση  τώρα και αυτό είναι ένα θέμα για σκέψη.

Ξέραμε καλά την ομάδα. Η δυσκολία είναι ότι πέρσι είχαν άλλο προπονητή αλλά ήρθε άλλος την τελευταία στιγμή. Επίσης, ο Ιβιτς ήταν τραυματίας αλλά έπαιξε, υπήρχε σκέψη να παίξουν κάποιοι άλλοι, αλλά κατά τα άλλα είμαστε καλά ενημερωμένοι.

Γνωρίζουμε την Τούμπα. Είδαμε τόσες πολλές φορές τι συμβαίνει εδώ. Σίγουρα οι παίκτες ξέρουν πλέον τι να περιμένουν και τι θα συναντήσουν αύριο στο γήπεδο.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Γιαν Βερτόγκεν ο οποίος τόνισε ότι αυτός και οι συμαίκτες του δε φοβούνται ούτε την Τούμπα αλλά ούτε και τις καιρικές συνθήκες. "Αν και είμαστε ομάδα με νέους παίκτες, εντούτοις έχουμε εμπειρίες σε διάφορα γήπεδα. Νομίζω ότι πρέπει να τους "χτυπήσουμε" με την ικανότητά μας. Να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Η εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας  δεν επηρεάστηκε από την ήττα κόντρα στην Τβέντε για το σούπερ καπ".

Διαβάστε ακόμη...