"Να πάρουμε το ομαδικό βραβείο στο τέλος"

O Ραζβαν Ρατς πήραν πήρε το βραβείο του MVP της 8ης αγωνιστικής της Super League και σε δηλώσεις του τόνισε πως τα βραβεία είναι η απόδειξη της επιτυχίας της ομάδας!
"Να πάρουμε το ομαδικό βραβείο στο τέλος"

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Τα βραβεία μπορεί να είναι προσωπικά, αλλά είναι επίσης και η απόδειξη της επιτυχίας της ομάδας ολόκληρης. Σίγουρα είναι σημαντικό για μένα το βραβείο του MVP, καθώς δείχνει ότι κάνω καλά την δουλειά μου. Το καλύτερο όμως είναι να πάρουμε το ομαδικό βραβείο στο τέλος της χρονιάς... Ίσως αυτό το βραβείο, ανήκει το μισό και στον Κλάους, καθώς η πάσα μου δεν ήταν τέλεια, όμως ο Κλάους κατάφερε να σημειώσει ένα εξαιρετικό γκολ. Είναι ένας παίκτης που ανεβάζει την ομάδα και πρέπει και εμείς να τον βοηθάμε με το παιχνίδι μας. Θα ήταν πολύ καλά να είμαστε κάθε σεζόν εδώ για να παίρνουμε βραβεία, γιατί αυτό θα  σήμαινει ότι θα κερδίζαμε..."

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια της ομάδας, ανέφερε: "Θα πρέπει, όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχολογικά να ετοιμαζόμαστε γρήγορα για το επόμενο παιχνίδι. Σίγουρα δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα αυτό, όμως θα πρέπει να συνηθίσουμε να το κάνουμε".

Όσο για τη δική του αγωνιστική κατάσταση, δήλωσε: "Προσπαθώ να βελτιώνομαι συνεχώς..."

Τέλος για την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ, σχολίασε: "H διαφορά ανάμεσα στο 1-0 και στο 1-1 είναι μικρή, ιδιαίτερα αν μιλάμε για μία ολόκληρη σεζόν. Σε κάθε αγώνα ο ΠΑΟΚ είναι αυτός που θέλει να κάνει παιχνίδι και να πετυχαίνει γκολ και νίκες".

Διαβάστε ακόμη...