«Μου αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Κούδας σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στον φετινό ΠΑΟΚ, τις δυσκολίες στο Κύπελλο Ελλάδα, στον Αγγελο Αναστασιάδη και διάφορα άλλα ενδιαφέρονται πράγματα.
«Μου αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ»

Στην αρχική τοποθέτησή του στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5» αναφέρθηκε στο κύπελλο: «Δεν είναι τραγωδία ένας πιθανός αποκλεισμός. Εγω βλέπω έναν ΠΑΟΚ που μου αρέσει πολύ. Με αυτό το υλικό που έχει ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να προχωρήσει. Τον Ιανουάριο-Φεβρουάριο θα φανούν όλες οι ελλείψεις. Δύο καρπούζια σε μία μασχάλη δεν μπορείς να τα κουβαλήσεις, πόσο μάλλον τα τρία».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να το πάει μέχρι το τέλος, αλλά πρέπει να υπάρχουν και κάποιες προϋποθέσεις. Θα πρέπει να προστεθούν κάποιες παίκτες για να καλύψουν τις ανάγκες του προπονητή. Και για την Ελλάδα αλλά και για την Ευρώπη που μπορεί να έχει και συνέχεια. Θα πρέπει να βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν πλέον μικρές ή μεγάλες ομάδες. Και με την Καλαμαριά το είδαμε, αλλά και με την Γκινγκάμπ. Η οποία έκανε στον ΠΑΟΚ ό,τι κάνει ο ΠΑΟΚ στις άλλες ομάδες».

Για το υλικό της ομάδας είπε:«Ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι έχει ένα υλικό που έχει δουλευτεί. Στην προετοιμασία έγινε καλή δουλειά κι αυτό φαίνεται. Το πρόσωπο που δείχνει ο ΠΑΟΚ ποδοσφαιρικά μου αρέσει πολύ».

Για την μεταγραφική ενίσχυση υποστήριξε: «Το καμπανάκι που χτυπάει ο Αγγελος δεν το χτυπάει μόνο για να το ακούν τα ΜΜΕ. Πρέπει να το χτυπάει κι εκεί που πρέπει. Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται κι εναλλακτικά εργαλεία για να φτάσει ως το τέλος και να πούμε ότι πάει για πρωτάθλημα».

Στη συνέχεια, ο Κούδας αναφέρθηκε στον Άγγελο Αναστασιάδη, ενώ διηγήθηκε και μία μεταγραφική ιστορία: «Ο Αγγελος όλα τα θετικά στοιχεία του τα έχει πάρει από έναν προπονητή με τον οποίο μάλωνε, τον Γκιούλα Λόραντ και δουλεύει την ίδια λογική στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Ο Λόραντ ήρθε εδώ με μια νοοτροπία Μπάγερν. Δεν μπορούσε να βρει όμως από διοίκηση και ποδοσφαιριστές τον ίδιο επαγγελματισμό. Αυτός ήθελε όμως να κάνει τη δουλειά που έκανε στην Μπάγερν. Ποτέ δεν έχει αλλάξει ο Αγγελος.

Ο Αγγελος θέλει να έχει δίπλα του ανθρώπους που να εμπιστεύεται. Να σας πω μια ιστορία. Μια μέρα μου είπε Γιώργο σε παρακαλώ έλα να δούμε έναν παίκτη τον οποίο χρειάζομαι. Βλέπω τον παίκτη μου αρέσει κι εμένα και είπαμε να ζητήσουμε λεφτά από τον Μπατατούδη. Έρχεται την άλλη μέρα ένα φαξ που φαίνεται ότι διπλασίασαν την τιμή. Τότε είπε ο Άγγελος θα φωνάξουμε εδώ τον μάνατζερ. Μιλάω για τον Κουκιέλκα. Ετσι είναι ο Άγγελος. Θέλει να έχει έναν άνθρωπο να τον εμπιστευεί για να μεταφέρει πράγματα στον πρόεδρο».

Διαβάστε ακόμη...