Βιεϊρίνια: «Όλα για την πρόκριση»

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» αναφορικά με τη χθεσινή αναμέτρηση με τον Άγιαξ, αλλά και τον επαναληπτικό στην Τούμπα σε μια εβδομάδα.
Βιεϊρίνια: «Όλα για την πρόκριση»

Σχετικά με το ξεκίνημα στο ματς τόνισε: «Ξέραμε ότι πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και όταν μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο αιφνιδιαστήκαμε, γιατί και ο Άγιαξ μπήκε πάρα πολύ δυνατά. Λεπτό με το λεπτό πάντως ανεβήκαμε και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου καταλάβαμε πως αν μπούμε πιο δυνατά θα καταφέρουμε να πάρουμε κάτι καλό από την αναμέτρηση».

Για τα συναισθήματα που προκλήθηκαν στο τέρμα που σημείωσε ο Ίβιτς, αλλά και την κατάσταση στα αποδυτήρια μετά τη λήξη: «Όταν σκόρερ ο Βλάνταν ήταν κάτι φανταστικό, δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως ήταν ένα γκολ σε μια πολύ μεγάλη διοργάνωση, το οποίο αφήνει ανοιχτές τις ελπίδες για τον επαναληπτικό στην Τούμπα. Μετά το παιχνίδι είναι λογικό πως ήμασταν άλλοι χαρούμενοι στα αποδυτήρια, αλλά ξέρουμε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Πρέπει να παραμείνουμε προσγειωμένοι, γιατί υπάρχει και το δεύτερο ημίχρονο».

Για την παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ υπογράμμισε: «Μετά το τέλος πέταξα τη φανέλα στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, γιατί πιστεύω ότι άξιζαν αυτό το αποτέλεσμα, ήταν ένα ευχαριστώ από εμάς γι' αυτούς. Πραγματικά ήταν κάτι το απίστευτο να μας περιμένουν στις έξι το πρωί στο αεροδρόμιο περισσότεροι από πεντακόσιοι φίλοι, κάτι που δείχνει την απίστευτη δυναμική του κόσμου».

Αναφορικά με τον επαναληπτικό: «Κρατάμε το καλό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί, να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πάρουμε την πρόκριση. Είναι πολύ σημαντικό που θα παίξουμε μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο».

 

Διαβάστε ακόμη...