«Τώρα νίκη με Βέροια»

Το σύνθημα εν όψει των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη έδωσε ο Εγιάλ Γκολάσα και στάθηκε στο επικείμενο παιχνίδι με τη Βέροια.
«Τώρα νίκη με Βέροια»

Στο παρελθόν ανήκει για τον ΠΑΟΚ η εντός έδρας ήττα από τη Φιορεντίνα στο Europa League, με τον Εγιάλ Γκολάσα να δίνει το σύνθημα εν όψει των επόμενων υποχρεώσεων του «Δικεφάλου του Βορρά» σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο Ισραηλινός χαφ τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του πρέπει να διορθώσουν τα λάθη τους και να πάρουν τη νίκη στο επόμενο ματς με τη Βέροια για το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο διεθνής άσος στη SportDay

Για τις πιθανότητες πρόκριση του ΠΑΟΚ στην επόμενη φάση του Europa League μετά την εντός έδρας ήττα από τη Φιορεντίνα:

«Οντως είναι δύσκολα τα πράγματα για την πρόκριση, αλλά δεν χάθηκαν τα πάντα. Εχουμε ελπίδες καθώς υπάρχουν τρία ακόμη παιχνίδια και σε αυτά μπορούμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να προκριθούμε. Η Φιορεντίνα καθάρισε την πρώτη θέση φτάνοντας στους 9 βαθμούς, αλλά η 2η θέση παραμένει ανοιχτή καθώς η Γκινγκάμπ δεν κέρδισε στη Λευκορωσία».

Για το γεγονός ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για άλλες απώλειες στην Ευρώπη:

«Μπορούμε να το πούμε και έτσι. Μένουν τρία παιχνίδια στον όμιλο, τα οποία θα είναι τρεις τελικοί για την πρόκριση στους "32" του Γιουρόπα Λιγκ. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα παλέψουμε για το καλύτερο μέχρι το τελευταία παιχνίδι».

Για την εικόνα της προχθεσινής αναμέτρησης:

«Η Φιορεντίνα είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά όπως είδατε, αν είχαμε λίγο περισσότερο τύχη θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι. Εστω την ισοπαλία. Ακόμη και στο τέλος είχαμε μία σπουδαία ευκαιρία για να ισοφαρίσουμε αλλά στην κεφαλιά που έκανα η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Το επόμενο παιχνίδι μας στην Ευρώπη είναι στην έδρα της Φιορεντίνα. Είναι δύσκολο να πάρουμε αποτέλεσμα μέσα στην Ιταλία, αλλά θα προσπαθήσουμε να δείξουμε ότι αξίζουμε περισσότερα. Εμείς χρειαζόμαστε περισσότερο από αυτούς ένα θετικό αποτέλεσμα στην έδρα τους. Πιστεύω ότι θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε και στο τέλος θα προκριθούμε μαζί με τη Φιορεντίνα γιατί το αξίζουμε».

Για τη συνέχεια και τις ελληνικές υποχρεώσεις:

«Εχουμε συνηθίσει τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είναι έτσι βαρύ το πρόγραμμα. Πρέπει να αφήσουμε πίσω το ματς με τη Φιορεντίνα, να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κερδίσουμε τη Βέροια στην έδρα μας, για να παραμείνουμε στην κορυφή της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...