"Στο γήπεδο οι αποδείξεις"...

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης μίλησε στη συνέντευξη τύπου απο την πλευρά των παικτών του ΠΑΟΚ.
"Στο γήπεδο οι αποδείξεις"...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του :

"Υπάρχουν συνολικά άλλα τέσσερα ματς. Δεν είναι τελικός, δεν κρίνεται η πρόκριση αλλά επειδή αγωνιζόμαστε στην έδρα μας και είναι ένα σημαντικό ματς, πρέπει να τα δώσουμε όλα για την νίκη. Δεν νομίζω ότι διαφέρει με προηγούμενα ματς. Εμείς πρέπει να κάνουμε αυτό που κάνουμε σε κάθε ματς. Έχουμε την βοήθεια του κόσμου μας και με την βοήθεια της τύχης που πάντα είναι απαραίτητη ελπίζω να πάρουμε την νίκη"

Ο διεθνής μέσος κλήθηκε να σχολιάσει τις διαφορές που έχει ο ΠΑΟΚ σε σχέση με πέρσι:
"Δε θέλω να μπω σε διαδικασία σύγκρισης. Αλλά μπορώ να μιλήσω για την ομάδα έτσι πως την ζω από την αρχή της χρονιάς. Από την αρχή της σεζόν υπάρχει μια νεανική ομάδα με παίκτες που έχουν την διάθεση να αναδειχθούν μέσα από τον ΠΑΟΚ. Αυτό που διακρίνω είναι ότι άπαντες δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό στην ομάδα και παλεύουν το κάθε ματς. Αυτό διακρίνει και ο κόσμος"

Ο Αλέξανδρος δεν ήθελε να σταθεί στις απουσίες της Φιορεντίνα:
"Σε ένα τέτοιο επίπεδο ομάδας, δεν μπορείς να στέκεσαι σε απουσίες... Εμείς γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα αλλά για όλους τους παίκτες είναι επιπλέον κίνητρο όταν αγωνίζεσαι στην Ευρώπη"

Τέλος ρωτήθηκε αν συμφωνεί με τα ιταλικά ΜΜΕ που θεωρούν ότι μαζί με την Φιορεντίνα ο ΠΑΟΚ είναι οι καλύτερες ομάδες του ομίλου:
"Πρέπει να το αποδεικνύεις στο γήπεδο. Στην Γαλλία δεν το κάναμε. Μέσα από τα τέσσερα ματς που απομένουν οφείλουμε να το αποδείξουμε..."

Διαβάστε ακόμη...